J.K. RowlingKennilworthy Whisp

Universul Harry Potter: Quidditch - O perspectiva istorica

PRP: 44.44 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.21 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Universul Harry Potter: Quidditch - O perspectiva istorica

Editura
Grupul Art
Autor
J.K. Rowling,
Kennilworthy Whisp
ISBN
9786067885545

Rezumat Universul Harry Potter: Quidditch - O perspectiva istorica - J.K. Rowling, Kennilworthy Whisp

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vine smiciul de aur, cum au apărut bulgării din Quidditch, sau de ce au Hoinarii din Wigtown satâre de măcelari pe robele lor, ai nevoie de Quidditch: O perspectivă istorică. E o carte neprețuită, consultată aproape în fiecare zi de fanii jocului. Drepturile de autor pentru această carte vor ajunge la Comic Relief și la fundația internațională de caritate a lui J.K. Rowling, Lumos, care vor folosi aceste sume pentru a continua să îmbunătățească și să schimbe vieți – misiune încă mai însemnată și mai uimitoare decât înhățarea în trei secunde și jumătate a smiciului de aur de către Roderick Plumpton, în 1921. 

Detalii produs
Despre J.K. Rowling
J.K. Rowling
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre J.K. Rowling inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. J.K. Rowling se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale J.K. Rowling. Fiecare carte scrisa de J.K. Rowling este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre J.K. Rowling in categoria J.K. Rowling astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Kennilworthy Whisp
Kennilworthy Whisp
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kennilworthy Whisp inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kennilworthy Whisp se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kennilworthy Whisp. Fiecare carte scrisa de Kennilworthy Whisp este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kennilworthy Whisp in categoria Kennilworthy Whisp astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Universul Harry Potter: Quidditch - O perspectivă istorică
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 44.44 Lei

42.21 Lei