Manuela Dinescu

Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 4

PRP: 33 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.7 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 4

Format
205x265
Număr pagini
112
Editura
Grupul Art
Autor
Manuela Dinescu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060765820

Rezumat Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 4 - Manuela Dinescu

Lucrarea a fost avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul nr.6250/21.12.2020 si se regaseste la pozitia nr. 30 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplinele Limba si literatura romana, Clasa a IV-a si Matematica, Clasa a IV-a, aprobate prin OMEN nr. 5003/02.12.2014. Caietul se adreseaza elevilor de clasa a IV-a, cadrelor didactice si parintilor. Testele au fost concepute pe baza programei in vigoare si sunt insotite de baremele de corectare, ceea ce permite evaluatorului sa urmareasca eficient nivelul de formare a competentelor de baza ale scolarului. Se ofera raspunsuri (selectiv) doar pentru testele de la matematica. Competente vizate pentru disciplina Limba si literatura romana: • receptarea de mesaje orale in diverse contexte de comunicare • exprimarea de mesaje orale in diverse situatii de comunicare • receptarea de mesaje scrise in diverse contexte de comunicare • redactarea de mesaje in diverse situatii de comunicare Competente vizate pentru disciplina Matematica: • identificarea unor relatii/regularitati din mediul apropiat • utilizarea numerelor in calcule • explorarea caracteristicilor geometrice ale unor obiecte localizate in mediul apropiat • utilizarea unor etaloane conventionale pentru masurari si estimari • rezolvarea de probleme in situatii familiare
Detalii produs
Despre Manuela Dinescu
Manuela Dinescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Manuela Dinescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Manuela Dinescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Manuela Dinescu. Fiecare carte scrisa de Manuela Dinescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Manuela Dinescu in categoria Manuela Dinescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Teste pentru Evaluarea Nationala. Limba romana. Matematica - Clasa 4, Calatorie prin Alfabet
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 33 Lei

29.7 Lei