Catalina AntonFlorentina TitilinaFloriana PanăMariana Iatagan

Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare

PRP: 47 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
37.6 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare

Format
170x240
Număr pagini
186
Editura
Pro Universitaria
Autor
Florentina Titilina,
Floriana Pană,
Catalina Anton,
Mariana Iatagan
Anul publicării
2023
ISBN
9786062616601

Rezumat Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare - Floriana Pană, Mariana Iatagan, Florentina Titilina, Catalina Anton

Problematica stabilitatii financiare constituie un subiect de continua dezbatere, dat fiind imperativului asigurarii si mentinerii acesteia in vederea atingerii dezideratelor privind dezvoltarea economica sustenabila si bunastarea sociala. In cadrul lucrarii este analizat rolul pe care il are supravegherea bancara prudentiala in asigurarea stabilitatii financiare la nivelul economiei nationale. Demersul cercetarii a constat in construirea unui instrument de masurare a stabilitatii financiare, mai exact a unui indice agregat de stabilitate financiara si realizarea unor estimari privind impactul stabilitatii financiare asupra performantei economiei nationale.
Detalii produs
Despre Floriana Pană
Floriana Pană
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Floriana Pană inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Floriana Pană se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Floriana Pană. Fiecare carte scrisa de Floriana Pană este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Floriana Pană in categoria Floriana Pană astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare, Economie. Concepte, formule, probleme, rezolvari
Despre Mariana Iatagan
Mariana Iatagan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Iatagan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Iatagan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Iatagan. Fiecare carte scrisa de Mariana Iatagan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Iatagan in categoria Mariana Iatagan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare, Economie, Economie. Ghid de pregatire pentru ecamenul de bacalaureat
Despre Florentina Titilina
Florentina Titilina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florentina Titilina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florentina Titilina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florentina Titilina. Fiecare carte scrisa de Florentina Titilina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florentina Titilina in categoria Florentina Titilina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare
Despre Catalina Anton
Catalina Anton
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catalina Anton inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catalina Anton se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catalina Anton. Fiecare carte scrisa de Catalina Anton este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catalina Anton in categoria Catalina Anton astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Educatie financiara

-38.2%
Cel mai bogat om din Babilon

Cel mai bogat om din Babilon

PRP: 49.99 Lei 30.9 Lei
-34.2%
Draga, unde-s banii?

Draga, unde-s banii?

PRP: 50 Lei 32.9 Lei
-14.6%
Pachet Robert Kiyosaki

Pachet Robert Kiyosaki

PRP: 105 Lei 89.7 Lei
-35%
Cum se fac banii

Cum se fac banii

PRP: 70 Lei 45.5 Lei
-30%
Banii - Stapaneste jocul

Banii - Stapaneste jocul

PRP: 88 Lei 61.6 Lei
-46.8%
Lider in vremuri dificile

Lider in vremuri dificile

PRP: 28 Lei 14.9 Lei
-35.5%
-35.2%
Inteligenta financiara

Inteligenta financiara

PRP: 77 Lei 49.9 Lei
-30.8%
De neclintit

De neclintit

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-30.8%
Semnalul de 3%

Semnalul de 3%

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
Scrisoare
-35%
-35.2%
Cadranul banilor

Cadranul banilor

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
-46%
Vinde orice

Vinde orice

PRP: 35 Lei 18.9 Lei
-34.2%
-36.2%
-30%

Cumparate impreuna cu Supravegherea bancara si rolul acesteia in asigurarea stabilitatii financiare

Nou
BestSeller
-8.3%
PRP: 47 Lei

37.6 Lei