Alain JostJeroen De ConinckMiguel DíazThierry Culliford

Strumfii si dragonul lacului (resigilat)

PRP: 42.42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
40.3 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Strumfii si dragonul lacului (resigilat)

Format
215x290
Număr pagini
54
Editura
Grupul Art
Autor
Thierry Culliford,
Jeroen De Coninck,
Miguel Díaz,
Alain Jost
Anul publicării
2021
ISBN
R9786060863113

Rezumat Strumfii si dragonul lacului (resigilat) - Jeroen De Coninck, Alain Jost, Miguel Díaz, Thierry Culliford

Ștrumfii cei mititei au dat de bucluc: în lacul de la stăvilar a apărut un monstru. Dar ce să vezi? Monstrul e vegetarian - ștrumfește corcodușe și varză - și parcă l-ar cunoaște de undeva. Păi sigur că da. E chiar bătrânul dragon Fafnir, o veche cunoștință a spiridușilor albaștri... Dar ce caută Fafnir așa departe de casă? Se pare că stăpânul lui, baronul Florimond, e ținut prizonier de nepotul lui cel netrebnic și de soldații acestuia. Ștrumfii nu pot sta cu mâinile în sân când află de așa o nedreptate, și pornesc în ajutorul baronului. Nu-i o misiune tocmai ușoară pentru niște ștrumfi mititei și un dragon bătrân care nu mai poate nici să zboare, nici să ștrumfească foc. Însă Marele Ștrumf are o idee... Colecția Ștrumfii:1. Ștrumfii negri2. Ștrumfii și dragonul lacului3. Ștrumfii și satul fetelor, vol. 1. Pădurea interzisă4. Ștrumfii și satul fetelor, vol. 2. Trădarea Gălbenicăi

Detalii produs
Despre Jeroen De Coninck
Jeroen De Coninck
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jeroen De Coninck inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jeroen De Coninck se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jeroen De Coninck. Fiecare carte scrisa de Jeroen De Coninck este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jeroen De Coninck in categoria Jeroen De Coninck astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alain Jost
Alain Jost
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alain Jost inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alain Jost se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alain Jost. Fiecare carte scrisa de Alain Jost este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alain Jost in categoria Alain Jost astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Miguel Díaz
Miguel Díaz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Miguel Díaz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Miguel Díaz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Miguel Díaz. Fiecare carte scrisa de Miguel Díaz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Miguel Díaz in categoria Miguel Díaz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Thierry Culliford
Thierry Culliford
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Thierry Culliford inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Thierry Culliford se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Thierry Culliford. Fiecare carte scrisa de Thierry Culliford este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Thierry Culliford in categoria Thierry Culliford astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Ștrumfii și dragonul lacului

Ștrumfii și dragonul lacului

PRP: 42.42 Lei 40.3 Lei
Printesa plictisita

Printesa plictisita

10 Lei
-15%
Lămâi, cărți si prieteni

Lămâi, cărți si prieteni

PRP: 43.9 Lei 37.31 Lei
-14.9%
-15%
Ninja Kid 3

Ninja Kid 3

PRP: 34.9 Lei 29.66 Lei
-20.3%
-14.9%
Ninja Kid 2. Un ninja zburător

Ninja Kid 2. Un ninja zburător

PRP: 34.9 Lei 29.71 Lei
-5%
Habarnam pe Luna

Habarnam pe Luna

PRP: 49.9 Lei 47.41 Lei
-15%
Secretul celor trei samurai

Secretul celor trei samurai

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
-10%
-15%
Cartea junglei

Cartea junglei

PRP: 29 Lei 24.65 Lei
-20%
Jacheta misterioasa

Jacheta misterioasa

PRP: 26 Lei 20.8 Lei
-10.1%
-10%
Dă mai departe

Dă mai departe

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15%
Misterul rubinului oriental

Misterul rubinului oriental

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
PRP: 42.42 Lei

40.3 Lei