PRP: 34.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
27.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Singure si pacatoase

Format
130x200
Număr pagini
120
Editura
Neverland
Autor
Natasa Culea,
Ioana Tiganila,
Alexandra Gheorghe,
Oana Calin
Anul publicării
2022
ISBN
9786069602676

Rezumat Singure si pacatoase - Natasa Culea, Ioana Tiganila, Oana Calin, Alexandra Gheorghe

Singuratatea poate sa te sperie, sa te raneasca, sa te rupa de lume, de cei dragi și de cei mai puțin dragi. Se insinueaza deopotriva in viața tuturor și nu ține cont de varsta sau de statut social. Singuratatea poate lua multe chipuri și lovi in multe feluri, dar sunt aceste lovituri menite sa ne doboare sau sa ne intareasca? Noua femei au așternut pe hartie povești despre singuratate și despre felul in care le-a influențat aceasta viața, ca intr-un exercițiu de exorcizare sau de acceptare a unui demon de care nu putem scapa, dar cu care putem conviețui – de voie sau de nevoie. Pentru ca cine nu a dorit macar o data-n viața sa fie singur? Și e un pacat sa vrei sa fii singur? Sau sa nu reușești sa te desprinzi de singuratate? Din fericire, noua femei suficient de curajoase cat sa-și deschida sufletul și sa accepte pacatul singuratații ne fac, cu pildele lor, sa ne simțim mai puțin singuri.
Detalii produs
Despre Natasa Culea
Natasa Culea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Natasa Culea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Natasa Culea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Natasa Culea. Fiecare carte scrisa de Natasa Culea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Natasa Culea in categoria Natasa Culea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ioana Tiganila
Ioana Tiganila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Tiganila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Tiganila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Tiganila. Fiecare carte scrisa de Ioana Tiganila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Tiganila in categoria Ioana Tiganila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Oana Calin
Oana Calin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Oana Calin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Oana Calin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Oana Calin. Fiecare carte scrisa de Oana Calin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Oana Calin in categoria Oana Calin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alexandra Gheorghe
Alexandra Gheorghe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandra Gheorghe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandra Gheorghe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandra Gheorghe. Fiecare carte scrisa de Alexandra Gheorghe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandra Gheorghe in categoria Alexandra Gheorghe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Adulter

Adulter

PRP: 29.9 Lei

23.9 Lei

Amantele trecutului Vol.2: Seductie

Amantele trecutului Vol.2: Seductie

PRP: 32.9 Lei

26.3 Lei

Amantele trecutului Vol.1: Secret

Amantele trecutului Vol.1: Secret

PRP: 36.9 Lei

29.5 Lei

Amantele trecutului Vol.3: Mister

Amantele trecutului Vol.3: Mister

PRP: 29.9 Lei

23.9 Lei

PRP: 34.9 Lei

27.9 Lei