Francesca Maria Teodorescu

Rasoteca de prin stratosfera

PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.9 Lei

Cum arată pandemia prin ochii copilului tău?

Cum arată pandemia prin ochii copilului tău?

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Rasoteca de prin stratosfera

Format
180x230
Număr pagini
80
Editura
Bookzone
Autor
Francesca Maria Teodorescu
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700884

Rezumat Rasoteca de prin stratosfera - Francesca Maria Teodorescu

Râsoteca de prin Stratosferă ne prezintă efectele pandemiei asupra unui copil de 12 ani tocmai din perspectiva lui. Prin ochii micuței autoare putem vedea cum percepe generația ei noile metode de participare la școala online, restricțiile din viața socială, dar și alte constrângeri pe care un copil nu le-a cunoscut până acum, încercând să se adapteze la noile realități.


Povestioarele amuzante, pline de farse și însoțite de ilustrații haioase create chiar de autoare, își propun să-i înveselească pe copii făcând haz de necaz, însă le transmit și o mulțime de învățăminte: cum să găsească distracție chiar și la școală, cum să mănânce sănătos, să facă sport, să-și aprecieze prietenii, să ia propriile decizii și să conștientizeze că libertatea este un lucru prețios.


Recenzii


Energia autoarei este explozivă, iar imaginația sa nu cunoaște limite


„Cu fiecare creație a sa, Francesca ne năucește cu energia sa explozivă, cu imaginația sa care nu cunoaște limite, cu umorul său sănătos, bun, curat, demonstrându-ne tuturor că, și în vremuri incerte și complicate, un copil fericit, un copil liber, un copil super isteț poate lumina cu a sa candoare tot Universul.” – Mirela Stoian, actriță la Teatrul Elisabeta din București, profesor de Dramă la MTIS


Are șansa de a deveni un scriitor remarcabil


„Abilitățile ei creative la scris sunt foarte apreciate și continuăm să o încurajăm să scrie cât mai mult. Lucrează conștiincios și iubește scrisul. Are șansa de a deveni un scriitor remarcabil. Sunt foarte impresionată de talentul ei! Sunt foarte mândră de munca ei și devine din ce în ce mai încrezătoare în fiecare zi.” – Bianca Șerban, profesoară de limba engleză

Detalii produs
Despre Francesca Maria Teodorescu
Francesca Maria Teodorescu
Biografie
Francesca Maria Teodorescu a pășit în lumea scrisului la doar 10 ani, când a publicat prima ei carte de povești și poezii. Totul a pornit de la cursurile care au învățat-o cum pot oamenii să-și exprime gândurile, ideile și sentimentele prin scris.

„Scrisul pentru mine înseamnă artă, pasiune, libertate și vise. Ideile pentru poveștile mele își împletesc codițe între imaginație și lumea reală. Îmi place să scriu că să împărtășesc poveștile cu alți copii. Sentimentul pe care l-am avut după ce am publicat prima carte este de bucurie că am reușit și că oamenii îmi cumpără și citesc poveștile.”
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

4 recenzii

5 stele

4

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

ANTONELA LAZIN

Rasoteca de prin stratosfera

O carte excelentă pentru copii, ușor de citit și cu desene care o fac și mai captivantă.

D

Diana V.

Școala poate fi și distractivă

După ce băiețeii mei au parcurs această carte, tot spun că școala poate fi și distractivă, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Ei au descoperit într-un mod amuzant, printre altele, lucruri noi despre importanța sportului și a unei alimentații sănătoase.

M

Magda

Cei mici se regăsesc ușor în povestioare, autoarea având doar 12 ani

Cei mici se regăsesc ușor în povestioarele vesele și în personajele desprinse din lumea lor fantastică, cartea fiind scrisă chiar de un copil de 12 ani. Recomand Râsoteca de prin stratosferă tuturor copiilor care vor o porție zdravănă de râs, dar sunt și curioși să învețe mai multe despre prietenie, libertate și școală.

A

Ana-Maria

Pandemia e mai ușoară cu această lectură amuzantă

Pandemia e mai ușoară cu această lectură amuzantă, atât pentru copiii mei, dar și pentru mine, văzându-i cu zâmbetul până la ureche când mai parcurg câte puțin din întâmplările atât de distractive. Cei mici au început rapid să-și lase ei înșiși imaginația să zburde și să-și creeze propriile glumițe și povești cu farse.

PRP: 29 Lei

14.9 Lei