Corneliu Fotea

Puf de papadie

PRP: 38.3 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Puf de papadie

Format
220x220
Număr pagini
72
Editura
Grupul Art
Autor
Corneliu Fotea
Anul publicării
2021
ISBN
9786060863014

Rezumat Puf de papadie - Corneliu Fotea

În Țara Câmpiei de Aur, războiul e o formă de viață. Oaste după oaste o atacă neîncetat, de nu-i mai poate trece nimeni hotarele. În vâltoarea săgeților își face apariția un copil cu părul blond în ai cărui ochi mari e cuprinsă toată blândețea din lume: Puf de păpădie ar vrea să răstoarne rostul oștenilor și să le transforme vrăjmășia în omenie. Măcar de ar găsi arma specială care poate înmuia inimile războinice.

„Tare greu mai era pe-atunci să stea pacea cât veacul. Că unora le-ardea talpa să bată țări și mări cu tolba plină de săgeți purtătoare de moarte. Așa se face că un neam vecin cu țara de care vă spun căuta mereu pricină de război: ba că zidurile lor ar umbri ogoarele din preajmă, ba că soarele stă prea mult la ei și din pricina zidurilor apune mai devreme la ceilalți și câte și mai câte. Și, pe-atunci, războaiele țineau cât o viață de om, ba și mai mult.”

res iun

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Corneliu Fotea
Corneliu Fotea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corneliu Fotea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corneliu Fotea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corneliu Fotea. Fiecare carte scrisa de Corneliu Fotea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corneliu Fotea in categoria Corneliu Fotea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 38.3 Lei

33.7 Lei