Stăpânește arta comunicării eficiente și devino o persoană influentă! Construiește relații autentice, personale și profesionale, și obține rezultatele dorite în orice interacțiune, indiferent de domeniu sau de interlocutor.
Volumele „Găsește curajul de a vorbi” și „Limbajul secret al chipului”, dedicate înțelegerii profunde a mecanismelor umane, îți oferă pregătirea necesară pentru a interpreta limbajul nonverbal și a te exprima impecabil, fără întreruperi și fără izbucniri emoționale, astfel încât să te faci înțeles și să cucerești inimile celor din jur.
Comandă până pe 12 decembrie și poți câștiga săptămânal un loc la un Curs Intensiv de Public Speaking Online cu Teodora Mețiu, unul dintre cei mai experimentați traineri din România. Vezi regulamentul aici.
Stăpânește arta comunicării eficiente și devino o persoană influentă! Construiește relații autentice, personale și profesionale, și obține rezultatele dorite în orice interacțiune, indiferent de domeniu sau de interlocutor.
Volumele „Găsește curajul de a vorbi” și „Limbajul secret al chipului”, dedicate înțelegerii profunde a mecanismelor umane, îți oferă pregătirea necesară pentru a interpreta limbajul nonverbal și a te exprima impecabil, fără întreruperi și fără izbucniri emoționale, astfel încât să te faci înțeles și să cucerești inimile celor din jur.
Comandă până pe 12 decembrie și poți câștiga săptămânal un loc la un Curs Intensiv de Public Speaking Online cu Teodora Mețiu, unul dintre cei mai experimentați traineri din România. Vezi regulamentul aici.
Comandă prin telefon
031-433.50.68
L-V 09:30 - 17:30
Livrare în România
1-4 zile lucrătoare
Ridicare din Easybox
1-4 zile lucrătoare
4 persoane se uită la acest produs.
Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.
Specificații - Limbajul secret al chipului
Rezumat Pachet Limbaj si emotie - Suada Agachi, Teodora Meţiu
GĂSEȘTE CURAJUL DE A VORBI
Dacă te-ai simțit vreodată copleșit de emoții în fața altora, ai avut impresia că nu reușești să te faci înțeles sau ți-e teamă să îți spui punctul de vedere din teama de a nu greși, acesta este ghidul suprem care te salvează – pentru a te face auzit, văzut, respectat.
Astfel, plină de tehnici, trucuri și exemple concrete, departe de a fi o carte pur teoretică, „Găsește curajul de a vorbi” te ajută să integrezi rapid în viața de zi cu zi ceea ce înveți din paginile ei, fie că te afli la birou, în cercul de prieteni sau în familie. Teodora Mețiu îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți organiza mai bine gândurile, a-ți gestiona emoțiile și a transmite mesaje clare și convingătoare, astfel încât să-ți întărești relațiile și să-ți îmbunătățești calitatea vieții.
„Gândește-te așa : dacă astăzi îți faci munca de nota 10 dar reușești să o comunici doar de nota 7 care crezi ca va fi percepția colegilor tăi, a clienților tăi sau chiar a unei audiențe extinse? Ca ești profesionist de nota 10 sau ca ești profesionist de nota 7? Răspunsul este simplu: suntem văzuți ca profesioniști după cat de bine reușim să ne comunicăm munca!
Comunicarea nu mai aparține de multă vreme doar specialiștilor în domeniu. Dacă mă întrebi pe mine, în viitorul marcat de inteligența artificială ceea ce va face diferența între profesioniști va fi strict felul în care își comunică priceperile, realizările, ideile.
Și atunci, nu crezi ca ar fi un bun moment să îți îmbunătățești comunicarea?” – Teodora Mețiu
Recenzii:
„Când afli despre un curs de vorbit în public, care este primul lucru care îți vine în minte? Dacă te gândești imediat la o persoană care vorbește la microfon, faci aceeași greșeală pe care am făcut-o și eu. Am descoperit însă că vorbitul în public nu este nici pe departe despre asta, ci despre psihologie, descoperirea vocii autentice pe care, odată ce o găsești, ai un sentiment fantastic, despre a uita tot ce ai învățat în școală și, mai ales, despre autenticitate. Această abilitate este mult mai complexă și poate transforma întreaga viață. Nu este doar despre a vorbi, ci despre a comunica eficient, în toate situațiile.” – Florin E.
„Eu cred că, orice profesie, valori sau talente ai avea, ele rămân precum diamantele neșlefuite, dacă nu știi să vorbești despre ele. Teodora reușește sa scoată la lumina ce ai bun, autentic și să te arăți celorlalți așa cum ești.” – Dania B.
„Teodora este un trainer de vocație. Felul în care explică, cuvintele folosite, tehnicile ei, te transformă după într-un cunoscător al vorbitului în public. Teodora nu este doar un trainer, cel mai bun din câți am întâlnit vreodată, ea este și un pedagog de excepție. Și mai e și un om fain, plin de lumină și iubire.”- Nicoleta S.
„Să vorbești bine în public e o super-putere. Teodora este Omul care te ajută să o câștigi și să o duci la excelență. Fie că vorbești cu familia sau în mediul profesional, a vorbi bine este o pârghie cu care sari ușor peste orice provocare. O recomand din inimă.” – Radu V.
„Are tehnici atât de clare și precise încât este imposibil să nu-ți capteze atenția.” – Daniela C.
Limbajul secret al chipului - Suada Agachi
„Acest chip pe care îl avem în mod real nu-l cunoaștem nici măcar noi înşine, în intimitatea noastră, când rămânem singuri cu noi înșine. Acest chip pe care căutăm să-l descoperim – cine suntem cu adevărat, ce ne dorim, încotro ne îndreptăm și de unde venim – nu vine cu un răspuns, dar are un glas foarte subtil, care ne șoptește undeva din adâncuri ce putem face mai departe. ” - Suada Agachi
Limbajul secret al chipului îți dezvăluie taine pe care cuvintele nu ți le vor spune niciodată
Fiecare dintre noi are trei chipuri: chipul pe care îl văd ceilalți oameni, chipul pe care credem că îl avem și chipul nostru real, cel care ne poate oferi răspunsurile de care avem nevoie dacă reușim să-l descifrăm.
Suada Agachi și-a dedicat viața înțelegerii tehnicilor milenare de citire a chipului, iar în această carte, ea ne dezvăluie cum le putem folosi pentru a ne descoperi propriul chip autentic, dar și esența celor pe care îi întâlnim, dincolo de prima impresie pe care aceștia ne-o lasă.
Astfel, autoarea ne amintește că fiecare chip are frumusețea și înțelepciunea sa, el este o busolă care ne arată fiecăruia dintre noi cine ne-a fost dat să fim, cu ce calități am fost înzestrați de Creator pentru a ne construi destinul.
Trăsăturile noastre au un potențial pozitiv, dar și unul negativ. Aceastea nu indică cine suntem, ci o alegere pe care suntem chemați să o facem. Iar folosind cunoștințele dobândite în această carte, ne putem înțelege natura profundă și putem, în sfârșit, să facem alegeri mai bune, să construim relații mai echilibrate și mai armonioase cu noi înșine și cu ceilalți.
Fragment din carte
„Să vorbim cadru cu cadru
Primul element esențial al limbii române pentru ureche, pe care l-aș numi chiar biblia acestei limbi, este conceptul de „vorbit cadru cu cadru”. Probabil te întrebi ce înseamnă asta, așa că hai să clarificăm cu un exemplu – știi că îmi place să explic lucrurile așa. Imaginează-ți că ne uităm împreună la un film pe Netflix. De obicei, vedem filmul pe tot ecranul, bucurându-ne de fiecare scenă, una câte una. Apoi imaginează-ți că ecranul este împărțit în șase părți, iar în fiecare pătrățel rulează o scenă diferită din film. Crezi că ar mai fi la fel de ușor și plăcut să urmărești povestea? Poate că unii dintre noi ar putea, dar cu siguranță experiența nu ar fi deloc satisfăcătoare. Nici măcar ochiul nostru, care este destul de rapid și „inteligent”, nu poate procesa atât de multe secvențe deodată. Ei bine, gândește-te că noi asta facem în vorbire. Prezentăm un film vorbit în mai multe secvențe deodată, cu mai multe acțiuni care se derulează în același timp. Îți imaginezi ce poate ieși acolo? Unele se pot suprapune, iar din această suprapunere apare neînțelegerea.
Ecranul tău de vorbire cu mai multe cadre deodată se numește FRAZA!
Ne place să vorbim în fraze lungi, complicate, în care amestecăm mai multe gânduri deodată. Și de aici începe eșecul tău ca vorbitor. Iată ce îți propun – ceva mult mai simplu pentru tine și mult mai util pentru cei care te ascultă: vorbitul cadru cu cadru. Acesta presupune să spui câte o idee clară, cap-coadă și pe rând, astfel încât să fie ușor de urmărit și de procesat. Pe scurt, îți propun să înlocuiești fraza cu propoziția. Așa vei reuși să le dai celor care te ascultă o scenă la care să se concentreze pe rând, nu un film în mai multe ferestre simultan.
În limba română pentru ureche, frazele sunt strict interzise. De fapt, nu ai nevoie de mai mult de una sau două fraze complexe ca să pierzi complet atenția publicului. Și de ce se întâmplă asta? Pentru că urechea nu poate procesa atât de multe idei într-un timp atât de scurt.
Hai să luăm un exemplu:
„BUNĂ ZIUA TUTUROR NUMELE MEU ESTE TEODORA MEȚIU ȘI DE PESTE 15 ANI PREDAU CURSURI DE PUBLIC SPEAKING CARE AU SCHIMBAT VIEȚILE A PESTE 5 000 DE PARTICIPANȚI PENTRU CĂ TEHNICILE MELE SUNT CONCEPUTE SĂ POTENȚEZE ABILITĂȚILE DE COMUNICARE ALE FIECĂRUIA IAR ASTĂZI MULȚI DINTRE ACEȘTI PARTICIPANȚI AU FAMILII FERICITE ȘI CARIERE DE SUCCES.”
Acum, imaginează-ți că asculți această frază, și nu că o citești. Probabil te-am pierdut pe undeva pe drum. Și nu e de mirare, pentru că ți-am livrat o mulțime de informații în aceeași „respirație”. Până la punctul final, am strecurat cel puțin patru-cinci idei, adică patru-cinci „secvențe de film” pe care urechea ta ar trebui să le proceseze rapid. Și asta este prea mult într-un timp atât de scurt. Fraza este prima care dispare atunci când vorbim despre limbajul pentru ureche.
Și acum să vedem cum ar trebui să transformăm o frază într-o vorbire cadru cu cadru sau, dacă vrei, în idei „full screen”. Să modificăm exemplul:
„Bună ziua tuturor! (Punct) Numele meu este Teodora Mețiu. (Punct) De peste 15 ani predau cursuri de public speaking. (Punct) Peste 5 000 de oameni au participat la cursurile mele. (Punct) Mulți dintre ei au ajuns să aibă vieți fericite. (Punct) Cariere fericite.”
Ce fac de fapt aici? Fragmentez idee cu idee. Împart întreaga frază în cadre scurte, fiecare surprinzând o singură acțiune. Așa, urechea poate procesa fiecare gând pe rând, fără a se simți copleșită. Dacă încerci să pui prea multe idei într-un singur cadru, ajungi să complici lucrurile pentru urechea ascultătorului – care, să fim sinceri, știm deja că se plictisește rapid. Urechea e ca un copil care nu poate sta locului și imediat își pierde interesul.”- Teodora Mețiu
Citirea chipului este atât o artă, cât și o știință. O artă pentru că te invită să ai o anumită abordare când te apropii de celălalt. Nu poți oricum, oricând, să intri în spațiul intim, în sfera psiho-emoțională a interlocutorului tău. Şi o ştiință pentru că descoperirea celuilalt necesită o cunoaștere mai profundă, o cercetare în acest sens. Niciodată nu poate de sine stătătoare ştiința să spună totul despre un om, după cum nici arta de sine stătătoare nu poate să dezvăluie exact natura umană. Dacă cele două, știința citirii chipului și arta citirii chipului, se îmbină, se naşte o adevărată magie.” - Limbajul Secret al Chipului, Suada Agachi
- Limbajul secret al chipului
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 272
- Editura Bookzone
- Autor Suada Agachi
- Anul publicării 2024
- ISBN 9786303052212
- Scor Bestseller #5 în categoria Meditatie si mindfulness#5 în categoria Spiritualitate si ezoterism#8 în categoria Comunicare#9 în categoria Increderea in sine#9 în categoria Fericire#11 în categoria Carti psihologice#25 în categoria Dezvoltare personala#60 în categoria Carti
- Găsește curajul de a vorbi
- Dimensiune 130x200
- Număr pagini 256
- Editura Bookzone
- Autor Teodora Meţiu
- Anul publicării 2024
- Format Paperback
- ISBN 9786303053523
- Scor Bestseller #9 în categoria Comunicare#13 în categoria Carti de specialitate#14 în categoria Increderea in sine#14 în categoria Fericire#25 în categoria Non-fictiune#35 în categoria Dezvoltare personala#82 în categoria Carti
Poti gasi toate cartile scrie de catre Suada Agachi in categoria Suada Agachi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Teodora Meţiu in categoria Teodora Meţiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Despina Bănică
„Limbajul secret al chipului” este o lectură plină de insight-uri profunde și practice despre cum trăsăturile feței reflectă personalitatea și starea de sănătate a individului. Abordarea autoarei este bine documentată, incluzând și exemple ilustrate pentru citirea chipului, făcând din această carte una accesibilă și relevantă pentru cititorul modern.
Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului0
Răspunde
Comentarii(0)
Beatrice Maftei
Prin cartea sa, Suada Agachi oferă o viziune holistică asupra modului în care putem citi și interpreta trăsăturile faciale. Este o carte captivantă, plină de informații valoroase și te educă în același timp.
Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului0
Răspunde
Comentarii(0)
Luana Duțescu
Suada Agachi m-a ajutat să îmi schimb perspectiva asupra modului în care interacționez cu ceilalți pe termen lung și am putut face schimbări benefice pentru mine și pentru relațiile cu cei din jur.
Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului1
Răspunde
Comentarii(0)
Mălina Costescu
Cartea Suadei Agachi m-a inspirat să caut autenticitatea și să îmi doresc să mă cunosc mai bine. "'Limbajul secret al chipului' explică felul în care trăsăturile noastre fizice reflectă experiențele noastre interioare și cum le putem utiliza pentru a trăi o viață mai autentică și împlinită.
Recenzie pentru cartea Limbajul secret al chipului0
Răspunde
Comentarii(0)
89 Lei
Ți-a plăcut produsul?
Spune tuturor părerea ta aici.
4.5
10 recenzii
5 stele
5
4 stele
5
3 stele
0
2 stele
0
1 stele
0