Alina Ilioi Mureșan

Pachet Alina Ilioi - 3 carti

PRP: 127 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49 Lei

Trei lecturi ca un remediu pentru suflet. Trei lecții de iubire, credință și bunătate aduse mai aproape de inima ta pentru a realiza că bucuria vieții se află în interiorul tău.

Trei lecturi ca un remediu pentru suflet. Trei lecții de iubire, credință și bunătate aduse mai aproape de inima ta pentru a realiza că bucuria vieții se află în interiorul tău.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Te iubesc pe nevazute

Format
130x200
Număr pagini
140
Editura
Bookzone
Autor
Alina Ilioi Mureșan
Anul publicării
2016
ISBN
9786069008386
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Alina Ilioi - 3 carti - Alina Ilioi

Vindecă fragilitatea inimii cu un pachet de cărți care te va învăța cum să iubești fără să te lași pe tine deoparte. Comandă acum cărțile semnate de Alina Ilioi, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește bucuria de a zâmbi în fiecare zi.

Trei lecturi ca un remediu pentru suflet.


Cine sunt când nu vă vede nimeni?, Așa vei ști că l-ai întâlnit pe el și Te iubesc pe nevăzute sunt lecții de iubire, credință și bunătate aduse mai aproape de inima ta pentru a realiza că bucuria vieții se află în interiorul tău. Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine. Iar la final vei face pace cu sufletul tău!

Cine sunt când nu mă vede nimeni? Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățisa simplitatea și a privi viața prin ochi de învingător. Vei descoperi dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL e acea carte care caută să răscolească în suflet și să găsească acolo sentimentele pe care crezi că le-ai îngropat, le-ai abandonat sau nu ai curajul să le spui nimănui. Ana duce o luptă cu ea însăși, cu lumea din jur și Dumnezeu. Simte că nu mai poate iubi, dar după ce-l întâlnește pe Alex, are de ales între curajul de a iubi din nou sau a rămâne singură.

Te iubesc pe nevăzute Ce înseamnă iubirea cu adevărat? Te iubesc pe nevăzute arată dragostea din perspective multiple pentru ca la final să înțelegi sensul profund al acestui cuvânt atât de mare și important în viața noastră. O carte plină de încărcătură emoțională, un jurnal al unei relații excepționale, o lecție despre cât de multe poți dărui din suflet, o lectură care te va ajuta să te regăsești pe tine.

Pachetul de cărți te va ajuta să descoperi propriul tău răspuns la toate întrebările pe care ți le-ai pus și care îți macină sufletul. Vei aduna lecții de viață valoroase, vei fi fericit pentru că vei învăța cum să nu te doboare nimic, cum să ai răbdare, să zâmbești, să plângi și, mai ales, cum să iubești fără să te lași pe tine deoparte.

Citește cele trei cărți semnate de Alina Ilioi, iar sufletul tău se va deschide și va deveni puternic!

Ce spun cititorii despre Alina Ilioi

Un leac pentru suflet Am citit această carte într-o perioadă în care chiar a picat la țanc. Și, drept să vă spun, mă încearcă un sentiment de catharsis. De purificare. Alina Ilioi, ai scris nu doar o carte superbă, ci un leac tămăduitor. Toată stima! – Andrei Cioată

Plină de emoții Dacă vă plac cărțile pentru suflet, sper să îi dați și acesteia o șansă, întrucât a reușit să îmi stârnească o anumită emoție pe care sper să o descoperiți și voi. – Simona

Am descoperit iubirea Am citit multe cărți până acum, excepționale sau mai puțin excepționale, bune sau mai puțin bune. La cartea Alinei am reușit să meditez la adevăratul sentiment de iubire. Felul în care autoarea scrie e plin de dăruire și se vede că iubește ceea ce face. – Denisa

O lecție de viață și sensibilitate Lecțiile de viață se scriu doar din ceea ce, veridic, a fost trăit. Iar Alina Ilioi, după părerea mea, a dat dovadă de înțelepciune, de putere de caracter, dar, dincolo de acestea, o dovadă colosală de sensibilitate. Îi mulțumesc enorm că mi-a dat șansa să citesc o așa poveste de viață, cum n-am mai găsit în alte părți. – Anndrei

Mai mult decât frumos M-am bucurat de această lectură și v-o recomand cu mare drag. Împletirea notelor triste cu cele vesele mi-au oferit clipe de relaxare și detașare față de propria realitate. M-am regăsit în multe dintre vorbele Alinei Ilioi, și am trăit odată cu ea. – Ioanela

Despre autoare

Emoție și curaj. Două cuvinte care spun totul despre Alina Ilioi, o autoare contemporană care și-a dedicat viața scriind cărți din suflet pentru suflet. Cu o experiență de peste zece ani în televiziune și cu o implicare vastă în diverse proiecte sociale, Alina Ilioi a demonstrat că atuul ei este și va rămâne apropierea de oameni, lucru pe care îl face cu maiestrie zi de zi, fiind astfel un sprijin pentru orcine nu-și găsește drumul în viață.

Odată cu lansarea celei de-a treia cărți, Alina Ilioi ne arată că emoția și bunătatea te pot duce mai departe decât crezi, atât în carieră, cât și în viața personală.

Dă-i voie sufletului tău să trăiască liniștit. Pachetul de cărți semnat de Alina Ilioi îți va rămâne în inimă și minte toată viața. Comandă acum cărțile care te vor ajuta să devii mai puternic!

Fragment din carte

Cine sunt când nu mă vede nimeni?


A fi frumos este o artă. Un secret. Un secret pe care îl împărtăşesc cu voi, în ciuda faptului că risc să fiu înconjurată apoi, numai de oameni frumoşi. Frumuseţea nu se limitează la aspectul fizic. Dacă s-ar limita doar la atât, lucrurile ar fi mult mai simple. Am putea cataloga mai uşor un om frumos şi un om mai puţin frumos. Nu că ne-ar cere cineva să o facem, dar aşa suntem noi oamenii, obişnuim să catalogăm. Eu mă bucur că nu e aşa, că lucrurile nu sunt simple, pentru că astfel, toţi oamenii au şansa să fie frumoşi. Să strălucească. Inclusiv tu. Da, chiar tu! Dintr-o inimă blândă, iubitoare, pozitivă şi curată, nu are cum să nu iasă frumuseţe. Iar dacă nu ai aceste calităţi, dacă nu ţi se înmoaie inima la vederea unei scene sensibile, poţi să ai toată frumuseţea din lume, căci în ochii celor care ştiu ce înseamnă a fi un om frumos, nu vei fi decât o carcasă goală, plăcut împodobită.

Dacă oamenii ar şti că pot fi frumoşi, lumea ar fi mult mai diferită. Nu ar mai exista atâtea complexe, invidie, ură sau necredinţă. De multe ori am spus că atitudinea contează. Şi aşa şi este. Dimineaţa următoare când te vei trezi, zâmbeşte pentru că un om frumos s-a trezit. TU! Fă acest lucru timp de o săptămână şi vei observa îmbunătăţirile din viaţa ta. Vei observa şi găsi lucruri care nici măcar nu ştiai că există. Vei descoperi ce înseamnă o privire plină de admiraţie îndreptată asupra ta şi te asigur că nu te vei mai putea opri din a fi frumos!


Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL


M-a fermecat, însă doar pe moment, pentru că toată seara m-am străduit să cobor cu picioarele pe pământ şi să-mi amintesc unde am ajuns ultima oară când am renunţat la raţiune şi autocontrol. M-am aşezat repede pe un scaun, în colţul total opus şi am început să vorbesc cu cei din jurul meu şi să râd fals şi zgomotos. În acest timp, doi ochi verzi care ascundeau ceva necunoscut, captivant, stăteau fixaţi asupra mea. Îi simţeam trecându-mi prin piele şi arzându-mi fiecare bucăţică a corpului, deşi nu am îndrăznit nici măcar o dată să mă uit în direcţia aceea. Maria, o fată jucăuşă, mult prea jucăuşă şi cu o fustă scurtă de o palmă, se aplecă spre mine şi şopti, făcându-mi cu ochiul:

– Când te gândeşti că e cel mai râvnit burlac, îţi vine să-l iei acasă.

– Ha? Ce spui? Am întrebat eu nedumerită.

– O, haide Ana! Ştii despre cine vorbesc. Are ceva, nu ştiu ce, dar nici o fată încă nu a reuşit să-i cucerească inima.

– Despre cine vorbeşti, Maria?

– Nu mai fă pe prostuţa. Am observat cum îţi fuge privirea spre el şi cum ţi-au sclipit ochii când l-ai văzut.

– Oh, despre el vorbeşti. Nu înseamnă nimic pentru mine. Nu mă interesează.

– Aşa să fie? Orice fată de aici ar da orice ca să-l poată măcar atinge și s-ar topi dacă le-ar zâmbi, chiar şi numai cu un colţ al gurii. Nici nu mă mir. E frumos, bogat şi are acel ceva care te face să nu-l uiţi niciodată. Ştii ce e interesant? Faptul că înainte, învârtea toate fetele pe degete, era conştient de influenţa pe care o avea asupra lor. În fiecare seară ieşea cu alta. Se znovea că are inimă de gheaţă şi că nu se poate îndrăgosti. Dar, mai apoi, a fost plecat o perioadă.


Te iubesc pe nevăzute


Oamenii ăştia nu mă iubesc. Ei mă vor. Mă vor pentru frumuseţea mea, pentru succesul meu, pentru ca să le gâdil orgoliul. Li se pare o idee bună, o imagine frumoasă, să mă aibă alături. Le-aș completa peisajul și viața pe care și-au construit-o cu mare grijă ca să dea bine în ochii lumii. În schimb, tu eşti singurul care mă iubeşti. Care nici o clipă nu te-ai îndrăgostit mai întâi de ideea de eu. Tu te-ai îndrăgostit de mine atunci când m-ai văzut cu sufletul gol în faţa ta. Şi m-ai iubit cum nimeni altul poate n-o va mai face. Asta e diferenţa dintre tine şi ei. Şi te mai întrebi de ce mi-e frică fără tine? Pentru că nu ştiu dacă va mai fi cineva care să mă iubească așa.

Nu înţelege greşit, nu cineva care să aibă grijă de mine, să mă dorească, să îşi petreacă viaţa cu mine. Cineva să mă iubească în adevăratul sens al cuvântului. Cineva care, deşi îi cad ochii în gură de somn, să îi ţină deschişi până când mă vede zâmbind iar. Cineva care, deşi a alergat mai devreme ore întregi, să ignore oboseala pe care o simte în piept, în picioare şi în fiecare fibră a corpului, şi să caute să mă bine dispună pe mine. Tu, tu ai făcut toate astea. Şi le-ai făcut ca pe lucrul cel mai normal din lume, fără să scoţi în evidenţă sacrificiul pe care-l faci. Asta te face special. Că te-ai dăruit 100% fără ca măcar o dată să îmi spui asta, sau să îmi ceri și mie să fac la fel. Ți-a fost mereu suficient să mă știi bine.

Spune-mi tu, cum să uit eu omul care m-a iubit necondiționat numai pentru că sunt eu?

Detalii produse
Despre Alina Ilioi
Alina Ilioi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Ilioi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Ilioi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Ilioi. Fiecare carte scrisa de Alina Ilioi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Ilioi in categoria Alina Ilioi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.62

8 recenzii

5 stele

5

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Georgiana Iftode

Este o carte minunata, o carte în care te poți regăsi ușor... este scrisă cu înțelepciune. o recomand cu drag. ♥️

Recenzie pentru cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni?

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria-Magdalena Năstase

”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” de Alina Iloi Mureșan a fost prima mea carte citită de la această autoare și a reuși să mă cucerească încă din primele zece pagini. Deși am toate cărțile scrise de ea, am optat ca această să fie prima pe care o voi citi, deoarece mi-a atras atenția coperta plină de farmec și întrebarea retorică din titlu. Răsfoind cartea, am descoperit că în fiecare pagină se află câte o poveste, câte o lecție de viață în care reușim să ne regăsim cu siguranță cei mai mulți dintre noi. Această carte este despre noi, despre oamenii care nu mai cred în ei și le este teamă. Cel mai mult m-am regăsit în textul intitulat ”Zâmbet care plânge”, deoarece deseori afișez un zâmbet fals, care nu reflectă în totalitate ceea ce simt în acel moment. Alina Iloi vorbește cu și despre sine în această carte și ne lasă să pătrundem în sufletul ei, în subconștientul ei, până la cele mai întunecate gânduri. Chiar dacă gândurile rele o învăluie câteodată, ea nu se lasă învinsă și are mare încredere în ea și în credințele ei, în principiile ei de viață. Citind ultima carte publicată de Alina, am reușit să mă descopăr mai bine, să-mi înțeleg gândurile și să trăiesc în prezent, în realitate. Voi așeza cartea ”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” la loc de cinste în bibliotecă și o voi reciti cu siguranță de fiecare dată când mă voi simți descurajată. ”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” de Alina Iloi Mureșan este o carte cu și despre femei, o carte de dezvoltare personală foarte bine construită, care va reuși să stârnească întrebări în mintea fiecărui lector.

Recenzie pentru cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni?

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Carmen

Citita într-o singură noapte! Mi-a plăcut așa de mult și m-a facut să plâng la fiecare capitol! O carte de dezvoltare personala care iși face treaba și care te va face să te gândesti la toate întâmplarile din viata!

Recenzie pentru cartea Cine sunt când nu mă vede nimeni?

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Ioana Moldovian

Fara cuvinte...

Tocmai am terminat de citit aceasta carte.Am descoperit-o intr-un moment complicat al vietii si m-a ajutat sa imi clarific multe lucruri. Multumesc!

Recenzie pentru cartea Te iubesc pe nevazute

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andrei Cioată

Am citit această carte într-o perioadă în care chiar a picat la țanc. Și, drept să vă spun, mă încearcă un sentiment de catharsis. De purificare. Alina Ilioi, ai scris nu doar o carte superbă, ci un leac tămăduitor. Toată stima!

Recenzie pentru cartea Te iubesc pe nevazute

1

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina

Clar mult mai bine scrisă decât prima încercarea publicată a autoarei. Personaje bine conturate, palpabile, cu care se poate relaţiona uşor. Păcat că şi aceasta, ca şi prima carte, este un pic prea scurtuţă.

Recenzie pentru cartea Te iubesc pe nevazute

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

Scrisoare
-61.4%

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Increderea in sine, Fericire

Scrisoare
BestSeller
-37.3%
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Uită tot ce știi despre traume

Uită tot ce știi despre traume

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-36.5%
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-49.2%
Nou
-20%
Redefinește fericirea

Redefinește fericirea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-40.8%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-11.1%
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Alina Ilioi - 3 carti

BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-61.9%
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
Nou
-32.8%
PRP: 127 Lei

49 Lei