Adriana Roman

Pachet Adriana Roman

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.9 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Puterea simplității

Format
130x200
Număr pagini
256
Editura
Bookzone
Autor
Adriana Roman
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700297
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Adriana Roman - Adriana Roman

Puterea simplității și Cea mai frumoasă călătorie. Pe drumul împlinirii tale vin ca un suport emoțional pentru toți cei blocați în trecut, pentru cei care credeau că nu mai pot evolua, însă doar au uitat să exploreze un loc uimitor din Univers: propriul lor suflet. Comandă acum cele două volume și pornește în călătoria de simplificare a vieții, de redescoperire și de valorificare a sinelui!


10 schimbări pe care le aduc cărțile în viața ta


 1. Vei reuși să te desprinzi de trecut și să privești viitorul cu mai multă încredere;
 2. Vei ști cine ești cu adevărat și care este potențialul tău;
 3. Vei învăța să depășești barierele care te țin pe loc;
 4. Îți vei descoperi chemarea sufletului și vei găsi curajul să o urmezi;
 5. Vei putea să-ți educi așteptările, gândurile și planul emoțional;
 6. Vei reuși să scapi de neputință, de victimizare, de deznădejde;
 7. Vei putea explora vastul potențial fizic, mental, spiritual și emoțional de care dispui;
 8. Vei învăța să-ți construiești propria măreție prin evoluție conștientă;
 9. Îți vei liniști mintea și te vei deconecta de la zgomotul ce te înconjoară;
 10. Vei zâmbi mai mult și vei iubi viața fără măsură.

 

Bonus: Ghid practic

Cartea „Puterea simplității” vine însoțită de un ghid practic gratuit, care te va ajuta să aplici toate informațiile valoroase din carte.

Prima fraza sa o inlocuiesti cu: „Puterea simplității” vine însoțită de un ghid practic gratuit, cu exerciții menite să fie suportul tău în procesul de transformare interioară.


„Puterea simplității” este cartea care vine ca o lecție de iubire, credință și iertare îndreptată spre tine. Pentru că te învață cum să trăiești simplu și frumos, dar având întotdeauna un suflet și o minte sănătoase și fericite. Vei descoperi cum poate o pledoarie pentru traiul simplu să îți ofere mai multă satisfacție decât toate bogățiile lumii. Pentru că te va învăța să apreciezi ceva ce este mai valoros decât orice în această lume: sufletul tău.

O carte care invită la introspecție într-o lume în care totul este ghidat de viteză, dar nu înainte de a te educa și de a-ți demonstra că minunile există, iar că tu ești una dintre minunile Universului. Iar după ce vei înțelege ce aduce cu sine această lecție, după ce vei găsi semnificația în viața ta, vei putea în sfârșit să te eliberezi din normele societății în care trăiești și să îți recâștigi adevărata libertate: cea a spiritului.

 

„Cea mai frumoasă călătorie. Pe drumul împlinirii tale” este stimulul de care are nevoie orice persoană pentru a-și trăi cu adevărat viața și pentru a-și descoperi măreția interioară. Dacă te numeri printre cei care simt că au un potențial care nu a fost niciodată explorat sau atins cu adevărat, care au visuri mărețe pe care nu le-au dus niciodată la bun sfârșit, care au uitat să mai zboare către implinire, atunci această carte îți va schimba viața. Pentru că orice om care păstrează în sufletul său dorința de a face mai mult pentru omenire, de a avea o viață mai bună, de a se dedica pasiunilor sale este un om care trebuie să conștientizeze cu adevărat propria putere, să acceseze resursele personale, să depășească obstacolele sociale sau mentale și să evolueze. Citind această carte vei putea să te deconectezi de la bruiajele destinului tău măreț și să-ți antrenezi spiritul pentru a atinge împlinirea. 

Comandă acum cele două cărți semnate de Adriana Roman și pornește cu încredere pe drumul evoluției personale și profesionale!

 

Recenzii


Despre credință, speranță și bucurie de viață

„M-a cucerit din prima clipă și nu am lăsat-o din mână până nu am terminat-o. M-am regăsit foarte mult în rândurile ei, pentru că atinge subiecte și provocări cu care se confruntă fiecare dintre noi: depresie, anxietate și stimă de sine scăzută, dar nu avem curajul să vorbim despre ele, să ne arătăm vulnerabilitatea. Mi-am dat seama că este despre lucrurile simple care ne pot face atât de fericiți, dar nu mai avem timp să le observăm, despre cât este de important să ajungem să fim bine cu noi, despre credință, speranță și bucurie de viață. E despre a continua să zâmbești și să trăiești fiecare zi din viața ta ca pe un dar.” – Andreea Gruia, Fondator My Forever Business despre Puterea simplității


O lecție de iubire și iertare

„Puterea simplității este o pledoarie pentru a trăi frumos și simplu, sănătos, cu sens – o lecție de iubire și iertare. Un demers educativ de explicare a modului în care funcționează Universul dar care pune accent pe faptul că minunea Universului este în fiecare dintre noi!” - Amalia Sterescu, Leadership Consultant și Public Speaking Coach despre Puterea simplității


Cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul

„Aștept următoarea carte! Mi-ai adus aminte să fiu copil, îmi este dor de sentimentul ăla ce mă mulțumea când eram mică (atunci nu aveam bani, haine... dar totuși aveam ceva, ceva ce acum nu știu cum de nu-l mai am și îmi lipsește). Ador cartea! M-am trezit cu gândul la carte. Uneori avem nevoie de o trezire (cartea te face să deschizi nu doar ochii, ci și sufletul, și să te apuci de curățenie). Îți mulțumesc!” - Ana Semeniuc, artist despre Puterea simplității


M-a inspirat și mi-a insuflat bucurie în suflet

„Am citit cartea scrisă de tine primită împrumut de la o prietenă și foarte mult mi-a plăcut, m-a inspirat și mi-a insuflat bucurie în suflet. Îți mulțumesc că ai scris-o!” – Andreea despre Cea mai frumoasă călătorie. Pe drumul împlinirii tale


Adriana dăruiește și este mereu peste tot, pentru oamenii care au nevoie de ea

„Am început prin a o prezenta pe Adriana Roman ca fiind mamă, scriitor, ghid, voluntar. Aș adăugă că este o enciclopedie, o bibliotecă vie, colorată, în care poți descoperi emoții și informații deosebite, pe care acest om le pune la dispoziție cu o blândețe, o finețe și o bunăvoință copleșitoare. Adriana este un om implicat, care a înțeles că societatea funcționează asemeni unui întreg din care și ea face parte. Ca atare, a luat rolul său în serios, dăruind și fiind mereu peste tot, pentru oamenii care au nevoie de ea.” – Elita României


Despre autoare


Adriana Roman este scriitoare, mamă și ghid pentru evoluție conștientă. Adriana și-a dat seama că îi este predestinat să ajute oamenii prin transformarea personală și profesională a acestora. Copilăria petrecută în Maramureș i-a sădit frumosul în suflet și dorința de a-l regăsi în ceilalți. Chiar dacă a pornit ca un sâmbure al speranței în sufletul său, visul acesta de a ajuta oamenii a început să prindă contur în momentul în care Adriana și-a regăsit una dintre pasiunile existente încă din copilărie: scrisul. Formările sale educaționale includ cursuri de psiho-pedagogie, analiză tranzacțională, programare neuro-lingvistică.

„Consider că misiunea pe care o avem pe acest pământ este aceea de a evolua, de a ne descoperi puterea interioară, de a ne atinge potenţialul maxim ca şi fiinţe, în primul rând spirituale. E important să ne cunoaştem şi să privim viaţa ca parte a unui întreg mai cuprinzător – Universul, atât interior cât şi cel exterior.”

Fragment din carte

Puterea simplității


„Am spus această poveste copilului din tine, copilului care, pe măsură ce a crescut, a pierdut din curajul și din entuziasmul care l-au făcut să viseze de atâtea ori. Poate că nu ai devenit astronaut, pilot, doctor, tâmplar, bucătar, ninja, pictor sau pompier, iar azi lucrezi într-o cutie frumoasă numită birou și toată acţiunea se traduce prin atins target-uri și găsirea de metode pentru a lucra mai mult și mai productiv. Poate ţi-ai dat seama că nu poţi fi supererou și nu poţi salva lumea, pentru că de multe ori realizezi că tu însuţi aștepţi să fii salvat.

 Însă știi ce e minunat? În adâncul sufletului tău, copilul nu a renunțat să viseze, nu a renunțat să-și spună cu voce tare dorințele, doar că tu, adultul, ai dat sonorul la minimum și ai căutat să-ți găsești împlinirea după ce auzeai în afara, nu înlăuntrul tău.

Apoi, pe măsură ce simțeai că viața ta are nevoie de sens, de o direcție care să fie în rezonanță cu inima, realizai că ceea ce trăiești este departe de ceea ce îți doreai când erai mic. Zgomotul care ţi-a cuprins mintea nu te-a mai lăsat să îți auzi cântecul din suflet.”

 

Cea mai frumoasă călătorie. Pe drumul împlinirii tale


„Mă gândesc cu un ușor regret la viața acelor oameni care nu au avut curajul să creadă niciodată că pot fi extraordinari sau că, pentru Dumnezeu, viața lor ar fi la fel de importantă ca și a celui mai faimos om de pe planetă. Am întâlnit deseori astfel de oameni și la început nu am conștientizat cât de lipsită de culoare poate fi viața lor. De ce? Pentru că ei erau oglinzile mele. Și eu eram la fel de separată de Sinele meu, la fel de separată de măreția scopului vieții mele. Însă, în momentul în care am început să întrevăd doar o licărire din potențialul cu care am venit în această lume, viața mi s-a schimbat complet.

Am început să îmi doresc să devin mai mult „eu” și mai puțin „tiparul societății”.

Am început să ascult mai mult de ceea ce am în suflet și mai puțin de ceea ce îmi spunea vocea lumii din jur.

Am început să renasc pentru că zidul acela gros care mă ținea departe de misiunea mea a început să se clatine.

Dacă nu știi exact dacă te afli în perioada de supraviețuire, te îndemn să îți adresezi câteva întrebări:

Știu care este viziunea cea mai măreață despre viața mea? Am curaj să cred în ea?”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet Adriana Roman înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Adriana Roman
Adriana Roman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Roman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Roman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Roman. Fiecare carte scrisa de Adriana Roman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Roman in categoria Adriana Roman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.22

9 recenzii

5 stele

4

4 stele

3

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


Veronica Gavril

Arta de a trai simplu

"Puterea simplitatii" este despre arta de a trai simplu, o arta care, din pacate, se invata greu. Traim intr-o societate definita prin viteza si rezultate materiale. Autoarea propune cateva solutii si exercitii tocmai pentru a transforma existenta intr-o calatorie la pas, prin constientizarea prezentului si implinire.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirabela Turneanu

Despre simplitate, iubire, credinta si evolutie

'In toate căderile mele se afla înălțarea sufletului meu Îmbrățișez fiecare lacrimă, fiecare zbor frânt Pentru ca ele mi au întărit aripile Și mi au amintit ca zborul este în mine ''.... sunt unee din contientzarile si paragrafele pe care le vei regasi in in carte Cea mai frumoasa calatorie , pe drumul implinirii tale , este ceva ce a ramas adanc intiparit in mintea si sufletul meu si , ori de cate ori traversez o anumita situatie, ganduri sau ma simt coplesita imi amintesc si reamintesc ca Zborul este tot timpul in mine. Intregul pachet .. Puterea simplitatii, Cea mai frumoasa calatorie, pe drumul implinirii tale si ghidul practic sunt exceptionale, un real suport atunci cand ai nevoie de tine , nevoie sa te gasesti, atunci cand decizi sa te cauti si sa te reconstruesti, cand vrei sa evoluezi si ai o dorinta arzatoare de a razbi , in orice context , insa nu reusesti sa te structurezi. Puterea simplitatii mi-a trezit un puternic sentiment de acceptare de sine, de a intelege si a ma intelege , ca tot ceea ce a venit in drumul meu a fost cu un scop, a fost ca o confrmare ca am avut nevoie de toate trairile pentru a putea sa reconstruiesc un nou Eu, am simtit multa compasiune si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti,cumva am simtit acel gand minunat:am reusit sa razbesc prin toate trairile si gandurile mele si este de datoria mea sa ii ajut pe ceilalti impartasindu-le povestea mea, m-am regasit si identificat mult cu povestea Adrianei, si am inteles ca tine doar de mine sa imi rescriu povestea . Cea mai frumoasa calatorie , pe drumul implinirii tale , este o continuare a trairilor pe care le avem dupa ce acceptam ceea ce am fost ,ne acceptam cu tot ce avem in prezent si incepem vindecarea traumelor si totodata constietizam ca vrem mai mult , ca vrem sa evoluam si contribuim pentru cei din jurul nostru, ne simtim datori ca am fost atat de binecuvantati incat sa invatam atat de multe din durere, simtim ca reinviem.Aceasta carte ofera foarte multa structura, un plan prin care sa te poti redresa si sa incepi reconstructia ta Recomand cu drag cartile Adrianei Roman, sunt acel balsam de care chiar ai nevoie sa repari ceea ce este deteriorat si sa refaci totul armonios , sunt atat de simplu si util structurate, in care regasesti atat de multe informatii pretioase , dar nu numai atat, gasesti un real companion cu care sa iti impartasesti gandurile, trairile, dorintele. Adriana este un om minunat care mereu este grijulie, empatica ,inzestrata cu o doza mare de compasiune , cu atentia indreptata spre ceilalti, spre a oferi celor din jur cat mai mult, si personal ador oamenii care aleg sa construiasca ceva in folosul celor din jur , din durerea lor - iar aceste carti,Puterea simplitatii si Cea mai frumoasa calatorie, pe drumul implinirii tale exact acest sentiment ti-l transmit ( sunt aici, te inteleg , te sustin... hai sa vedem ce putem face)

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirabela Turneanu

Despre simplitate, iubire, credinta si evolutie

'In toate căderile mele se afla înălțarea sufletului meu Îmbrățișez fiecare lacrimă, fiecare zbor frânt Pentru ca ele mi au întărit aripile Și mi au amintit ca zborul este în mine ''.... sunt unee din contientzarile si paragrafele pe care le vei regasi in in carte Cea mai frumoasa calatorie , pe drumul implinirii tale , este ceva ce a ramas adanc intiparit in mintea si sufletul meu si , ori de cate ori traversez o anumita situatie, ganduri sau ma simt coplesita imi amintesc si reamintesc ca Zborul este tot timpul in mine. Intregul pachet .. Puterea simplitatii, Cea mai frumoasa calatorie, pe drumul implinirii tale si ghidul practic sunt exceptionale, un real suport atunci cand ai nevoie de tine , nevoie sa te gasesti, atunci cand decizi sa te cauti si sa te reconstruesti, cand vrei sa evoluezi si ai o dorinta arzatoare de a razbi , in orice context , insa nu reusesti sa te structurezi. Puterea simplitatii mi-a trezit un puternic sentiment de acceptare de sine, de a intelege si a ma intelege , ca tot ceea ce a venit in drumul meu a fost cu un scop, a fost ca o confrmare ca am avut nevoie de toate trairile pentru a putea sa reconstruiesc un nou Eu, am simtit multa compasiune si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti,cumva am simtit acel gand minunat:am reusit sa razbesc prin toate trairile si gandurile mele si este de datoria mea sa ii ajut pe ceilalti impartasindu-le povestea mea, m-am regasit si identificat mult cu povestea Adrianei, si am inteles ca tine doar de mine sa imi rescriu povestea . Cea mai frumoasa calatorie , pe drumul implinirii tale , este o continuare a trairilor pe care le avem dupa ce acceptam ceea ce am fost ,ne acceptam cu tot ce avem in prezent si incepem vindecarea traumelor si totodata constietizam ca vrem mai mult , ca vrem sa evoluam si contribuim pentru cei din jurul nostru, ne simtim datori ca am fost atat de binecuvantati incat sa invatam atat de multe din durere, simtim ca reinviem.Aceasta carte ofera foarte multa structura, un plan prin care sa te poti redresa si sa incepi reconstructia ta Recomand cu drag cartile Adrianei Roman, sunt acel balsam de care chiar ai nevoie sa repari ceea ce este deteriorat si sa refaci totul armonios , sunt atat de simplu si util structurate, in care regasesti atat de multe informatii pretioase , dar nu numai atat, gasesti un real companion cu care sa iti impartasesti gandurile, trairile, dorintele. Adriana este un om minunat care mereu este grijulie, empatica ,inzestrata cu o doza mare de compasiune , cu atentia indreptata spre ceilalti, spre a oferi celor din jur cat mai mult, si personal ador oamenii care aleg sa construiasca ceva in folosul celor din jur , din durerea lor - iar aceste carti,Puterea simplitatii si Cea mai frumoasa calatorie, pe drumul implinirii tale exact acest sentiment ti-l transmit ( sunt aici, te inteleg , te sustin... hai sa vedem ce putem face)

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Antonia-Cristina Rotaru

3,5 steluțe Cu prima parte am rezonat foarte mult, am găsit foarte multe idei și sfaturi utile, răspunsuri la întrebări din copilărie, dar cu a doua parte nu s-a întâmplat la fel. Per ansamblu cartea are foarte multe sfaturi utile și face referire la câteva cărți de specialitate care sună tentant. Cartea este potrivită pentru toate vârstele, care abordează subiecte, poate pentru unii sensibile, legate de sentimentele din copilărie și modul cum ne-au afectat acestea. La partea asta am rezonat. Ce nu mi-a plăcut a fost că unele idei s-au repetat destul de mult. . 💭 Și ce mi-a plăcut cel mai mult au fost notele autoarei, care ne povestea anumite întâmplări din viața ei iar pe unele pagini ne dădea anumite teme de lucru, întrebări la care să răspundem.

Recenzie pentru cartea Cea mai frumoasă călătorie

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bodea Daniela

O carte puternică și relevantă, scrisă cu Inima și care îți trezește în Suflet o paletă largă de sentimente unice, pline de culoare, și multe conștientizări. Felicitări, Adriana, pentru că ai adus în atenția noastră aceste gânduri inspiraționale și bogate în Semnificație! Ești minunată, te port în Suflet și te prețuiesc tare! La cât mai multe cărți care schimbă Vieți și Destine! ❤️❤️❤️

Recenzie pentru cartea Cea mai frumoasă călătorie

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gianina Sadi

Exceptional

O carte despre iubire, iertare, acceptarea trecutului și darul divin. Îmi place foarte mult stilul autoarei, emoția pe care o transmite. Rezonez foarte mult cu cele scrise. Este foarte ușor de citit, cu mare sens. Recomand aceasta carte din toată inima. 💜

Recenzie pentru cartea Cea mai frumoasă călătorie

1

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

A fost o carte placuta, potrivita pentru orice varsta, din care am invatat ca "unele expresii pe care le auzeam zilnic in familie au sadit in noi semintele neincrederii in sine". Cartile de dezvoltare personala nu sunt chiar pe placul meu, iar aceasta mi s-a parut putin repetitiva, insa ma bucur ca am avut ocazia sa o citesc si sa invat lucruri noi. Voi cum ati raspunde intrebarii "Cine sunt eu?"? Daca ati stat putin pe ganduri, in aceasta carte puteti descoperi raspunsul.

Recenzie pentru cartea Cea mai frumoasă călătorie

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

A doua carte pe care am citit-o de la această autoare și care m-a prins. Am început să iubesc stilul autoarei și felul în care abordează anumite teme și subiecte. De asemenea, ador faptul că sunt câteva "Momente de relaxare" cu anumite desene pe care să le putem colora. N-am mai văzut până acum în cărți 🙈 Se citește destul de rapid, pentru că este structurată foarte frumos și capitolele sunt scurtuțe, însă pline de sfaturi utile ❤️

Recenzie pentru cartea Puterea simplității

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-67.4%
Pachet Adriana Roman

Pachet Adriana Roman

PRP: 98 Lei 31.9 Lei
Nou
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-33.4%
-51.5%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-67.6%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 15.9 Lei
-51.5%
Secretele relațiilor divine

Secretele relațiilor divine

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-51.5%
-63.5%
Cea mai frumoasă călătorie

Cea mai frumoasă călătorie

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
-3.6%
Fii linistit, suflete!

Fii linistit, suflete!

PRP: 28 Lei 27 Lei
-2.7%
Nou
BestSeller
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-52%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 37.9 Lei
BestSeller
-50.8%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-49.3%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-61.2%
Împăcarea cu tine însuți

Împăcarea cu tine însuți

PRP: 59 Lei 22.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Adriana Roman

-45.9%
Barbati care nu pot iubi

Barbati care nu pot iubi

PRP: 46 Lei 24.9 Lei
-77.2%
Eu, o mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
BestSeller
-43.1%
Iubirea te invata

Iubirea te invata

PRP: 42 Lei 23.9 Lei
-75.7%
Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
BestSeller
-79.7%
BestSeller
-56.7%
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-51.2%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
-66.4%
Hardcover
-52.1%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 46.9 Lei
-73.6%
BestSeller
-49.3%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
Nou
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
PRP: 98 Lei

31.9 Lei