PRP: 34.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O prajitura, te rog!

Format
255x255
Număr pagini
32
Editura
Paralela 45
Autor
JENNIFER E. MORRIS,
IL. DE JENNIFER E. MORRIS
Anul publicării
2019
ISBN
9789734729562

Rezumat O prajitura, te rog! - IL. DE JENNIFER E. MORRIS, JENNIFER E. MORRIS

Micul Alfi e topit după prăjiturile mamei. Dar nu primește niciuna, pentru că… nu știe să ceară! Care sunt cuvintele magice de care are nevoie?

Detalii produs
Despre IL. DE JENNIFER E. MORRIS
IL. DE JENNIFER E. MORRIS
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre IL. DE JENNIFER E. MORRIS inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. IL. DE JENNIFER E. MORRIS se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale IL. DE JENNIFER E. MORRIS. Fiecare carte scrisa de IL. DE JENNIFER E. MORRIS este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre IL. DE JENNIFER E. MORRIS in categoria IL. DE JENNIFER E. MORRIS astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre JENNIFER E. MORRIS
JENNIFER E. MORRIS
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre JENNIFER E. MORRIS inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. JENNIFER E. MORRIS se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale JENNIFER E. MORRIS. Fiecare carte scrisa de JENNIFER E. MORRIS este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre JENNIFER E. MORRIS in categoria JENNIFER E. MORRIS astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0