PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Nostradamus

Format
130x200
Editura
Paul Editions
Autor
Dominique Nobecourt,
Jerome Nobecourt
ISBN
9786069703328

Rezumat Nostradamus - Jerome Nobecourt, Dominique Nobecourt

Nostradamus - Dominique si Jerome Nobecourt „Medic neconvenţional şi cercetător, cabalist, astrolog remarcabil, poliglot erudit, alchimist şi profet. Un om al viitorului într-o epocă clocotitoare şi contradictorie, unde ideile noi intrau în contradicţie cu conformismul şi chiar cu integrismul.“ Astfel îl descriu pe Nostradamus autorii, doi pasionaţi de ezoterism, tradiţii şi vechi civilizaţii. Nostradamus este un formidabil roman istoric, viu, vizual, realist şi trepidant. Dar şi o splendidă lucrare de iniţiere, profundă, captivantă. Personajul principal este unul ieşit din comun, iar cartea se dovedeşte a fi o adevărată mină de informaţii ştiinţifice şi culturale. O foarte frumoasă frescă istorică despre cel mai mare mag din toate timpurile, autorul faimoaselor Centurii.
Detalii produs
Despre Jerome Nobecourt
Jerome Nobecourt
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jerome Nobecourt inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jerome Nobecourt se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jerome Nobecourt. Fiecare carte scrisa de Jerome Nobecourt este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jerome Nobecourt in categoria Jerome Nobecourt astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dominique Nobecourt
Dominique Nobecourt
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dominique Nobecourt inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dominique Nobecourt se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dominique Nobecourt. Fiecare carte scrisa de Dominique Nobecourt este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dominique Nobecourt in categoria Dominique Nobecourt astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

24 Lei