Gheorghe Florin

Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul

Viata; Paraclisul; Slujba
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul

Dimensiune
130x200
Număr pagini
112
Editura
Andreas
Autor
Gheorghe Florin
Anul publicării
2011
ISBN
9789738757684

Rezumat Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul - Gheorghe Florin

Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul. Viata; Paraclisul; Slujba

Cu siguranta va întrebati cine este Sfântul Ioan Rusul si cu ce ma poate ajuta, si pot sa va spun ca este un prieten al lui Dumnezeu, care a reusit ca, prin viata lui deosebita, pe care a dus-o, sa placa lui Dumnezeu, dar si oamenilor. 

Sfântul Ioan Rusul este un tânar, care învata prin viata lui, e un tânar ce ne arata care este adevarata cale de urmat în aceasta viata, care ne arata ca trebuie sa ne închinam singurului si adevaratului Dumnezeu, Creatorul întregului univers, si nu la dumnezei facuti de mâna omeneasca, bani, masini, aparate electronice, mâncare, bautura, lux, droguri, prostitutie etc; care ne arata ca poftele si patimile trupului sunt gunoaie ce ne omoara trupul si sufletul, ca totul este trecator, ca aurul este credinta, dragostea curata, sfânta fata de Dumnezeu si fata de oameni, viata sfânta, cititul din cartile sfinte, prezenta la sfânta liturghie, faptele bune; care ne arata ca cea mai grea lupta în aceasta lume este lupta cu pacatul si cu diavolul, iar lupta cea mai importanta este lupta pentru mântuire, si nu lupta pentru comorile cele pieritoare ale acestei lumi; care ne învata sa urâm pacatul, dar nu si pe cei care cad în el.

Sfântul Ioan Rusul, din tinerete, s-a hranit cu lumina adevarului, sorbind dulceata învataturilor dumnezeiesti, si a primit cu multa dragoste crucea, urmând pe Hristos cu toata nadejdea si credinta.

Rob fiind, nu a cârtit niciodata împotriva lui Dumnezeu si, cu toate încercarile stapânului sau musulman de a-i shimba credinta, el a ramas statornic învataturilor celor bune si mântuitoare ale Domnului nostru Iisus Hristos, slujindu-si stapânul cu toata dragostea. A fost pus sa traiasca într-un grajd, împreuna cu animalele, grajd care se umplea de mireasma duhovnicesca prin rugaciunile sale de toata noaptea, facându-se astfel pilda tuturor.

Pentru toate acestea, Dumnezeu a rânduit ca trupul lui sa se pastreze nestricat pâna în vremea noastra si sa raspândesca tuturor celor ce ajung si se închina cinstitelor sale moaste binecuvântare si tamaduire sufleteasca si trupeasca. Ma întreb oare câti tineri din zilele noastre, în vreme de ispita, aleg sa-l urmeze pe Dumnezeu si nu lumea sau pacatul; oare câti tineri îsi marturisesc credinta ortodoxa acolo si atunci când este nevoie, oare câti tineri îsi pun macar o singura data astfel de întrebari: ce trebuie sa fac cu viata mea?; pe ce drum merg?; oare viata mea place lui Dumnezeu?; oare fac ceea ce trebuie sau ma afund în valul necredintei, al pacatului si al lumii fara Dumnezeu?


PREOT GHEORGHE NICOLAE 

Detalii produs
 • Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul
 • Dimensiune 130x200
 • Număr pagini 112
 • Editura Andreas
 • Autor Gheorghe Florin
 • Anul publicării 2011
 • ISBN 9789738757684
 • Scor Bestseller
  #23 în categoria Carti ortodoxe
  #106 în categoria Religie
  #2350 în categoria Carti
Despre Gheorghe Florin
Gheorghe Florin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Florin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Florin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Florin. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Florin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Florin in categoria Gheorghe Florin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Religie, Carti ortodoxe

BestSeller
-18.4%
Nou
-20%
Iisus, Dumnezeu și Om

Iisus, Dumnezeu și Om

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-13.1%
BestSeller
-10%
Cartea apropierii de Dumnezeu

Cartea apropierii de Dumnezeu

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-25.6%
-15%
-15%
Ravna Imparatiei

Ravna Imparatiei

PRP: 6 Lei 5.1 Lei
-15%
-15%
Viata fara retete

Viata fara retete

PRP: 16 Lei 13.6 Lei
-15%

Indreptar la spovedanie

Indreptar la spovedanie

PRP: 10 Lei 8.5 Lei
-20%
Rugaciuni

Rugaciuni

7 Lei

Cumparate impreuna cu Noile minuni ale Sfantului Ioan Rusul

9 Lei