PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mominii si palaria magica

Format
200x260
Număr pagini
38
Editura
Cartea Copiilor
Autor
Alex Haridi,
Cecilia Davidsson,
Cecilia Heikkila
Anul publicării
2022
ISBN
9786068996677

Rezumat Mominii si palaria magica - Cecilia Davidsson, Alex Haridi, Cecilia Heikkila

Cine nu si-ar dori o palarie magica? Daca pui lucruri in ea, acestea se transforma in ceva neasteptat si foarte interesant - adica un nou prilej de joaca pentru momini. Dar povestea indrazneste sa mearga mai departe de o simpla istorisire a unei intamplari amuzante din Valea Mominilor. Cand Momi se ascunde in palarie, se trezeste transformat intr-un animalut caraghios si nu-l mai recunoaste nimeni in afara de Momimama, care rezolva (ca orice mama) problemele aparute. Cu puterea iubirii, desface vraja. Momi a invatat pe pielea lui ca lucrurile neobisnuite si (prea) atractive poate ca nu sunt ceea ce par la prima vedere.
Detalii produs
Despre Cecilia Davidsson
Cecilia Davidsson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cecilia Davidsson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cecilia Davidsson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cecilia Davidsson. Fiecare carte scrisa de Cecilia Davidsson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cecilia Davidsson in categoria Cecilia Davidsson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alex Haridi
 Alex Haridi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alex Haridi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alex Haridi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alex Haridi. Fiecare carte scrisa de Alex Haridi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alex Haridi in categoria Alex Haridi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cecilia Heikkila
Cecilia Heikkila
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cecilia Heikkila inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cecilia Heikkila se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cecilia Heikkila. Fiecare carte scrisa de Cecilia Heikkila este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cecilia Heikkila in categoria Cecilia Heikkila astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Drumul spre Valea Mominilor

Drumul spre Valea Mominilor

PRP: 35 Lei

33.2 Lei

PRP: 35 Lei

33.2 Lei