Edith Hamilton

Mitologie. Povesti nemuritoare despre Zei si Eroi

PRP: 199.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
169.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Mitologie. Povesti nemuritoare despre Zei si Eroi

Format
165x215
Număr pagini
384
Editura
Grupul All
Autor
Edith Hamilton
Anul publicării
2022
ISBN
9786065876071

Rezumat Mitologie. Povesti nemuritoare despre Zei si Eroi - Edith Hamilton

Un volum-bijuterie despre mitologia greco-romană și cea nordică Milioane de cititori au fost cuceriți de această colecție clasică de mituri culese din lumea greco-romană și din cea scandinavă, de la apariția sa până în prezent. Modalitatea de prezentare grafică orecomandă ca pe o adevărată bijuterie pentru biblioteca oricărui cititor fascinat de civilizațiile clasice, de cultura occidentală, de povești și de enigmele naturii umane. Edith Hamilton a repovestit vechile mituri ale Europei, dând naștere acestei lucrări de excepție despre zei și eroi. Prima dată, a văzut lumina tiparului în 1942, iar succesul de care s-a bucurat a transformat-o într-un volum legendar, o carte de căpătâi pentru biblioteca de acasă. Până în 1957, se vânduseră deja 4.5 milioane de exemplare. Stilul autoarei reușește să creeze o atmosferă unitară a întregii cărți, păstrând totodată amprenta originală a fiecăruia dintre autorii clasici cărora le aparțin variantele originale ale miturilor. De exemplu, cititorul va simți atât spiritul copilăros, uneori crud, al lui Hesiod, cât și subtilitățile și scepticismul lui Ovidiu. Pe lângă miturile propriu-zise, autoarea ne oferă informații despre modul de formare al acestora, dar și despre scriitorii antici care le-au conturat. Miturile reînvie o lume tânără, în care rațiunea nu punea nicio frână imaginației, în care realul și irealul se împleteau armonios. Acestea sunt pietrele de temelie pe care s-a ridicat cultura occidentală. Acestea sunt sursele de inspirație care au făcut posibile opere și creații fundamentale din antichitate până astăzi. 10 planșe splendide, adevărate opera de artă, se întrepătrund cu textul, conturând astfel un volum magistral. Cartea cuprinde șapte părți: 1. Zeii, creația și primii eroi 2. Povești de dragoste și aventură 3. Marii eroi dinaintea războiului troian 4. Eroii războiului troian 5. Marile familii din mitologie 6. Mituri mai puțin cunoscute 7. Mitologia nordică

Detalii produs
Despre Edith Hamilton
Edith Hamilton
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Edith Hamilton inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Edith Hamilton se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Edith Hamilton. Fiecare carte scrisa de Edith Hamilton este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Edith Hamilton in categoria Edith Hamilton astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 199.9 Lei

169.9 Lei