BALAN CONSTANTACorina AndreiCRISTINA VOINEANICOLETA STAN

Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I

PRP: 30.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.92 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I

Format
205x260
Număr pagini
96
Editura
Corint
Autor
CRISTINA VOINEA,
NICOLETA STAN,
Corina Andrei,
BALAN CONSTANTA
Anul publicării
2018
ISBN
9786067934168

Rezumat Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I - NICOLETA STAN, BALAN CONSTANTA, Corina Andrei, CRISTINA VOINEA

Lucrarea este elaborată de colectivul de autoare care a câştigat, cu cel mai mare punctaj, concursul de proiecte de manuale organizat de MEN în anul 2018, pentru manualul de Matematică şi explorarea mediului – clasa a I-a, Editura CORINT.

De ce vă recomandăm CAIETUL ELEVULUI pentru clasa I?

- Conținutul este în concordanță cu cel al manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I, elaborat de același colectiv de autoare, care a câștigat cu cel mai mare punctaj concursul de proiecte de manuale școlare organizat de MEN în anul 2018.

- Oferă un suport de lucru bine structurat, urmărind conținuturile din programa școlară în vigoare, având ca obiective: buna cunoaștere și înțelegere a materiei, formarea competenței de a rezolva sarcini de lucru diverse cu ușurință și plăcere.

- Plecând de la premisa că informațiile primite, mai ales la școală, trebuie să-l ajute în viața cotidiană, itemii propuși favorizează înțelegerea și integrarea copilului în mediul înconjurător, social și natural.

- Capitolele sunt ordonate gradual ca dificultate și sunt prezentate într-un limbaj clar și coerent, într-o grafică atractivă și bine proporționată.

- Sarcinile de lucru îmbină armonios conținuturi teoretice cu activități practice și cu exemple din mediul înconjurător.

- Evaluările conțin itemi cu variante de răspuns, itemi cu răspuns unic, itemi de completare a enunțurilor, jocuri matematice, proiecte etc.

- Îmbină tradiționalul cu modernul, folosindu-se itemi care presupun interactivitate și conexiuni interdisciplinare. Aceștia au ca scop stimularea creativității elevilor și a flexibilității gândirii, dorința de a găsi soluții eficiente la solicitări diverse și de adaptare la nou, formarea gândirii critice și creșterea stimei de sine.
Detalii produs
Despre NICOLETA STAN
NICOLETA STAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre NICOLETA STAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. NICOLETA STAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale NICOLETA STAN. Fiecare carte scrisa de NICOLETA STAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre NICOLETA STAN in categoria NICOLETA STAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I
Despre BALAN CONSTANTA
BALAN CONSTANTA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre BALAN CONSTANTA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. BALAN CONSTANTA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale BALAN CONSTANTA. Fiecare carte scrisa de BALAN CONSTANTA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre BALAN CONSTANTA in categoria BALAN CONSTANTA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri matematice în castelul vrăjitoarei - clasa I, Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I
Despre Corina Andrei
Corina Andrei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corina Andrei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corina Andrei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corina Andrei. Fiecare carte scrisa de Corina Andrei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corina Andrei in categoria Corina Andrei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Aventuri matematice în castelul vrăjitoarei - clasa I, Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I, Aventuri matematice in Egiptul antic - Clasa 2
Despre CRISTINA VOINEA
CRISTINA VOINEA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre CRISTINA VOINEA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. CRISTINA VOINEA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale CRISTINA VOINEA. Fiecare carte scrisa de CRISTINA VOINEA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre CRISTINA VOINEA in categoria CRISTINA VOINEA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

10.5 Lei
Caietul educatoarei

Caietul educatoarei

24 Lei
-15%
TESTE CU DICHIS

TESTE CU DICHIS

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei

Cumparate impreuna cu Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa I

PRP: 30.5 Lei

25.92 Lei