PRP: 22 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.8 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica - Clasa 5 Partea 2

Format
200x260
Număr pagini
280
Editura
Grupul Art
Autor
Marius Perianu,
Stefan Smarandoiu,
Ioan Balica,
Catalin Stanica
Anul publicării
2024
ISBN
9786060766599

Rezumat Matematica - Clasa 5 Partea 2 - Catalin Stanica, Ioan Balica, Stefan Smarandoiu, Marius Perianu

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 287 din anexa Ordinului. Lucrarea a fost realizata in conformitate cu noua programa scolara pentru disciplina Matematica, clasele a V-a- a VIII-a, aprobata prin O.M. nr. 3393/28.02.2017. Editie completata si revizuita, in conformitate cu noua programa. Intr-o prezentare grafica noua, Clubul Matematicienilor pune la dispozitia elevilor: • o sinteza completa a teoriei, insotita de exemple • numeroase exercitii, foarte variate si grupate pe niveluri de dificultate • probleme cu pronuntat caracter aplicativ • subiecte pentru teza • subiecte pentru concursuri si olimpiade scolare • fise de evaluare care pot fi detasate pentru a fi pastrate in portofoliul elevului • solutii cu explicatii detaliate
Detalii produs
Despre Catalin Stanica
Catalin Stanica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catalin Stanica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catalin Stanica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catalin Stanica. Fiecare carte scrisa de Catalin Stanica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catalin Stanica in categoria Catalin Stanica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 Partea 2
Despre Ioan Balica
Ioan Balica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Balica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Balica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Balica. Fiecare carte scrisa de Ioan Balica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Balica in categoria Ioan Balica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 Partea 2
Despre Stefan Smarandoiu
Stefan Smarandoiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefan Smarandoiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefan Smarandoiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefan Smarandoiu. Fiecare carte scrisa de Stefan Smarandoiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefan Smarandoiu in categoria Stefan Smarandoiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Matematica - Clasa 5 Partea 2
Despre Marius Perianu
Marius Perianu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marius Perianu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marius Perianu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marius Perianu. Fiecare carte scrisa de Marius Perianu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marius Perianu in categoria Marius Perianu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Matematica - Clasa 8 Partea 2

Matematica - Clasa 8 Partea 2

PRP: 27.5 Lei 24.75 Lei
-10%
Matematica - Clasa 9 Partea 1

Matematica - Clasa 9 Partea 1

PRP: 27.5 Lei 24.75 Lei
-10%
Matematica - Clasa 9 Partea 2

Matematica - Clasa 9 Partea 2

PRP: 27.5 Lei 24.75 Lei
-10%
Matematica - Clasa 5 Partea 2

Matematica - Clasa 5 Partea 2

PRP: 22 Lei 19.8 Lei
PRP: 22 Lei

19.8 Lei