Athanasie Mytilineos

Marele razboi si venirea Antihristului

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Marele razboi si venirea Antihristului

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Sophia
Autor
Athanasie Mytilineos
Anul publicării
2023
ISBN
9789731368870

Rezumat Marele razboi si venirea Antihristului - Athanasie Mytilineos

Marele razboi si venirea Antihristului. Cateheze la Cartea Apocalipsei Prin talcuirea Apocalipsei verset cu verset, parintele Athanasie reu seste sa si tina cititorii cu sufletul la gura printr o adresare directa, oferindu le toate cunostintele necesare intelegerii acestei carti profetice a Noului Testament. Explicarea Apocalipsei se afla totdeauna in relatie cu scrierile Sfintilor Parinti, dar si cu stiintele, cultura si cu tot ce implica existenta omului in prezent. Discursul autorului este original si prin capacitatea de a asimila Scriptura in intregul ei, cultura si stiintele profane, fara sa oboseasca cititorul cu vreun fel de tratat academic. De asemenea, parintele Athanasie stie sa elimine din start orice curiozitate bolnavicioasa si primejdioasa toto data in abordarea Apocalipsei: Analizand cartea Apocalipsei, sa nu va asteptati sa vi se infatiseze diferite elemente apocaliptice, adica ce se va intampla in viitor. Cartea Apocalipsei nu este doar o carte profetica, ci si una incurajatoare si, in acelasi timp, teologica. Cartea Apocalipsei are multe laturi, din acest motiv luati seama la cate elemente ne raportam, alinatoare, ajutatoare si sustinatoare ale vietii noastre duhovnicesti. Spun aceasta intrucat poate ca vor exista frati curiosi sa afle ce vom spune mai jos, daca va incepe al Treilea Razboi Mondial, cand se va intampla... Aceasta curiozitate este una bolnavicioasa! Cartea Apocalipsei il sprijina pe om, il ajuta, il calauzeste, ii arata evenimentele in hotarele istoriei, dar inainte de orice il intareste duhovniceste. Din aceasta perspectiva analizam noi cartea Apocalipsei, si voi ruga dragostea voastra ca in felul acesta sa o primiti si voi.
Detalii produs
Despre Athanasie Mytilineos
Athanasie Mytilineos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Athanasie Mytilineos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Athanasie Mytilineos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Athanasie Mytilineos. Fiecare carte scrisa de Athanasie Mytilineos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Athanasie Mytilineos in categoria Athanasie Mytilineos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Marele razboi si venirea Antihristului, Tainele cărții cu șapte peceți
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-3.3%
PRP: 45 Lei

35 Lei