Mirela ReteganRobert Tudor

Magie in familie + Dincolo de parenting si teorii

PRP: 118 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Dincolo de parenting și teorii

Format
137x200
Număr pagini
368
Editura
Bookzone
Autor
Mirela Retegan
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639870
Limba
Română

Rezumat Magie in familie + Dincolo de parenting si teorii - Robert Tudor, Mirela Retegan

Magie în familie


Magicianul Robert Tudor explică în carte mecanismul din spatele mai multor numere de magie pe care le poți realiza acasă, alături de copilul tău. Aveți nevoie de imaginație, repetiție și câteva obiecte banale din casă pentru vă uimi familia și prietenii.


Cartea aceasta este ea însăşi o magie prin modul în care o poți prezenta celor din jur. Paginile sunt astfel aranjate, încât să obții un efect wow doar prin deschiderea ei din unghiuri diferite.


Cum vă ajută această carte pe tine și copilul tău?


·        Vă descoperiți creativitatea, comunicați mai bine între voi și cu primul public pentru copilul tău

·        Puterea de a realiza un truc magic crește încrederea în sine

·        Copilul tău își va face prieteni mult mai uşor și relațiile de la școală se îmbunătățesc

·        Chiar dacă este timid sau introvertit, va atrage atenția asupra sa și își asumă un nou rol

·        Împreună veți privi realitatea din unghiuri diferite pentru a înțelege mecanismul din spatele unui număr de magie.


Magia înseamnă mai mult decât divertisment. Este o muncă frumoasă pe care o vei descoperi alături de copilul tău exersând numerele dezvăluite în carte.


Ca înțelegerea să fie completă, prin scanarea codurilor QR de la fiecare capitol, primești acces și la materiale video cu indicații clare oferite chiar de Magicianul Robert Tudor, cel mai renumit din România.


În plus, cartea „Magie în familie” vă învață o conduită foarte importantă pentru un magician:

să faceți mişcări extrem de rapide, fără să vă grăbiți.


Cu atenție, creativitate și o perspectivă diferită asupra realității, vei realiza alături de copilul tău că magia e pentru orice vârstă. Exersând numerele de magie împreună, îți dai seama că

adevărata magie este timpul petrecut în familie.

 

Atunci când simți că un obstacol îți stă în cale, gândește-te la ce te învață această carte magică:

nimic nu e imposibil, soluția e în mintea ta.


Tu ești magicianul!

„Robert Tudor este un showman foarte talentat și, acum, descoperim că este și un tată minunat. Cu numerele sale de iluzionism, reușește să surprindă, să amuze, să fascineze atât copiii, cât și adulții. Cartea sa este un manual neprețuit pentru orice părinte care vrea să se conecteze cu copilul său. Este o carte gândită pentru familii, pentru adulți care vor să îi distreze pe copii și, în același timp, să le dea încredere în ei. Sper ca acest volum să ajungă în cât mai multe case, să transforme weekend-urile multor familii.”

Andra Măruță, artistă și vedetă de televiziune

 

„Această carte este un instrument perfect pentru joacă.

Robert visează la această carte încă de dinainte de a fi tată. El a iubit copiii, toți copiii, iar de când e tatăl copiilor lui, îi înțelege și mai bine.

Robert Tudor știe să se joace, știe să-i facă pe copii să râdă și să activeze curiozitatea care stă pitită după ureche, gata să exploreze.

Recomand această carte tuturor familiilor cu copii. Magia este acea stare pe care copiii reușesc cel mai bine să o transforme în bucurie. Dați voie copiilor să vadă cu ochii minții și să creadă cu inima, așa cum face Robert Tudor.”

Mirela Retegan, creatoarea proiectului Gașca Zurli


Dincolo de parenting și teorii


„Această carte este despre o mamă ca toate mamele din România. Care a făcut aproximativ aceleași greșeli pe care le facem toți și faţă de părinții noştri, și faţă de copiii noştri. Care a lăsat deoparte orice urmă de ridicol, orice frică de judecata lumii și și-a pus pe masa discuțiilor fragmente din viaţă.” – Mirela Retegan, creatoarea proiectului Gașca Zurli


 „Plină de întrebări și la fel de multe răspunsuri, cartea nu se vrea a fi un ghid de bune practici. Este mai cu seamă o invitație la dialog! Unul în care doi oameni, cu propriile povești de viață, îi invită pe mulți alți oameni să privească existența umană din alte perspective.” - Gáspár György, psiholog, autor al cărților Copilul invizibil și Suflete de sticlă


Vrei să fii părintele perfect? Renunță! Fii părintele de care are nevoie copilul TĂU.


Nu suntem la fel. Dincolo de teorii și de recomandări generale se află părinți și copii cu probleme reale, fiecare cu propriile sale emoții, speranțe și frici.

De aceea, în dialogurile dintre Mirela Retegan și Gáspár György incluse în această carte nu vei găsi discuții generice despre părinți perfecți și scenarii ipotetice, ci răspunsuri la întrebări reale trimise de părinți imperfecți care, în ciuda tuturor obstacolelor, își doresc să le ofere aripi copiilor lor și să învețe să zboare alături de ei.


Această carte este pentru tine dacă îți dorești:


·      Să nu îi transmiți mai departe copilului tău mesajele și obiceiurile negative pe care le-ai moștenit și tu de la părinții tăi.

·      Să înveți să privești dincolo de teorii generale despre parenting, părinți și copii, și să devii părintele de care are nevoie copilul tău.

·      Să-ți descoperi și să-ți vindeci propriile răni pentru a fi un exemplu bun pentru copilul tău.

·      Să găsești răspunsuri simple pentru întrebările copilului tău despre viață și lume.

·      Să îți ajuți copilul să devină un om bine integrat în societate, fericit și productiv, nu doar să aibă note bune la școală.


Mirela Retegan și Gáspár György răspund întrebărilor primite de la părinți:


·      Libertate sau disciplină? Cum ne creștem copiii?

·      Ce valori le transmitem mai departe copiilor noștri?

·      Ce am vrea să transformăm la noi, ca părinți, de dragul nostru și al copiilor?

·      Cum facem să nu ne pierdem răbdarea de care au nevoie copiii noștri?

·      Cum povestim copiilor despre război?

·      Ce înseamnă să petrecem timp de calitate împreună cu copilul nostru?

·      Cum ne purtăm în familie când pierdem pe cineva drag?


Această carte scrisă pornind de la întrebările unor părinți ca tine te va ajuta să te înțelegi mai bine și să găsești soluții pentru provocările pe care trebuie să le depășești alături de copilul tău.Un proiect susținut de Europa FM


Detalii produse
  • Magie în familie
  • Format 200x255
  • Număr pagini 80
  • Editura Bookzone
  • Autor Robert Tudor
  • Anul publicării 2022
  • ISBN 9786303050027
  • Scor Bestseller
Despre Robert Tudor
Robert Tudor
Biografie
Robert Tudor este cel mai renumit magician din România. Numerele sale de magie sunt prezentate într-o manieră unică, de aceea Magicianul a primit aprecieri în mediul online de la peste 4,5 milioane de Followers și a suținut spectacole cu peste 1 milion de participanți. În numerele sale îmbină cu profesionalism magia, comedia și actoria. Este primul si singurul magician român care a ținut un show de magie la Sala Palatului (2018) și a avut numeroase turnee sold out atât în țară, cât și în Europa: Copenhaga, Goteborg, Bruxelles, Londra (Comedy store), Chișinău, Blackpool. Este finalistul show-lui Românii au talent și a participat la numeroase emisiuni TV dintre care Neatza cu Răzvan și Dani, La Măruță, Las Fierbinți, IUMOR. Interesul pentru magie a început la 19 ani când a obținut un certificat de la Școala de Magie din Viena, Austria.
Autorul cărților:
Despre Mirela Retegan
Mirela Retegan
Biografie
Sunt Mirela Retegan! Îmi pare bine să te cunosc! Sunt om de radio, blogger, creatoarea proiectului Gașca Zurli și autoare de cărți pentru copii. Am multe meserii, însă, de departe, cea mai dificilă a fost și este cea de părinte.Să fii părinte e cel mai greu lucru din lume. Să iei decizii bune și să faci tot ce poți ca să crești un copil sănătos emoţional și fizic este mai solicitant decât orice job.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


F

Flavia Claici

Foarte buna cartea ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Felicitări

Senzațional

Recenzie pentru cartea Magie în familie
A

Alina Neagu

O carte magica

Este cartea care m-a salvat. Chiar a fost vindecător pentru copilul din mine dar și pentru parintele care sunt astăzi. Nu știu cum sa exprim ce am simțit citind fiecare cuvânt din aceasta carte. Este pur și simplu magica. Poate nu este chiar ca mersul la psiholog dar va va ajuta sa va dați seama de multe aspecte și poate este un pas spre transformare. Va rămâne pentru totdeauna cartea mea de suflet.

Recenzie pentru cartea Dincolo de parenting și teorii
PRP: 118 Lei

89 Lei