Adrian BalasBrumarel Ciutan

Logica, argumentare si comunicare

PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Logica, argumentare si comunicare

Format
165x235
Număr pagini
264
Editura
Nomina
Autor
Brumarel Ciutan,
Adrian Balas
ISBN
9786065359666

Rezumat Logica, argumentare si comunicare - Brumarel Ciutan, Adrian Balas

Educația este cel mai bun dar pe care îl poți oferi copiilor. Pentru a reuși în viață, pentru a fi un bun cetățean, pentru a fi respectat de ceilalți trebuie să înveți. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine învățând de la cei mai buni. Pentru a avea un randament în învățare, pentru a putea să îndrepți sau să optimizezi anumite aspecte ale învățării trebuie să dai teste. Fiecare test presupune un pas important în cunoaștere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care măsoară randamentul elevilor participanți la Concursurile Naționale organizate anual. Când am înființat aceste concursuri m-am gândit la elevii care vor să învețe bine, cum să îi motivez mai bine, cum să îi premiez. În fiecare an, Asociația InteligenT dă un număr semnificativ de premii elevilor care obțin rezultate bune la evaluarile pe care le organizăm în parteneriat cu Ministerul Educației. Niciodată fondul de premiere nu este suficient. Dacă vreți să contribuiți la premierea elevilor, poți dona o sumă de bani. Gestul tău nu va rămâne nepremiat. Va fi premiat prin zâmbetul unui copil. Vă mulțumesc, Bogdan Vîlceanu Președinte Asociația InteligenT
Detalii produs
Despre Brumarel Ciutan
Brumarel Ciutan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brumarel Ciutan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brumarel Ciutan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brumarel Ciutan. Fiecare carte scrisa de Brumarel Ciutan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brumarel Ciutan in categoria Brumarel Ciutan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian Balas
Adrian Balas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Balas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Balas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Balas. Fiecare carte scrisa de Adrian Balas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Balas in categoria Adrian Balas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Sociologie

Sociologie

PRP: 40 Lei 34 Lei
-15%
Psihologie

Psihologie

PRP: 49 Lei 41.65 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Liceu

-20%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 69.9 Lei 55.9 Lei
-15%
-15%
Cititul ne face mai buni

Cititul ne face mai buni

PRP: 65.9 Lei 56.02 Lei
-15%
Bacalaureat 2023 - Matematică

Bacalaureat 2023 - Matematică

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
PRP: 40 Lei

34 Lei