Florence Morse Kingsley

Lidia. Povestea primilor crestini din Europa

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lidia. Povestea primilor crestini din Europa

Format
130x200
Număr pagini
256
Editura
Predania
Autor
Florence Morse Kingsley
ISBN
9786306563005

Rezumat Lidia. Povestea primilor crestini din Europa - Florence Morse Kingsley

Volumul Lidia ne invita sa fim in continuare partasi in minunata calatorie misionara intreprinsa de Apostolul Pavel, refacand cu mintea traseul punctelor istorice marcate de nemuritoarele sale Epistole si coborand mereu, catre propriile noastre inimi, in incercarea de a descoperi acolo izvorul de bucurie pura, de nestavilit si netagaduit al Vietii celei Noi, pe care el a propovaduit-o cu fiecare fibra a fiintei sale. In Cesareea Antiohiei, insotit de Varnava, fugind apoi in Listra, ajungand in Ierusalim si Galatia, pornind spre Macedonia, impreuna cu Sila, Timotei si Luca, oprindu-se la Filipi, sau savarsind minunile de pe insula Malta, acelasi Pavel, insuflat de Dumnezeu, vorbeste tuturor celor care vor sa-l asculte. In orasul filipenilor facem cunostinta cu Lidia, o simpla vanzatoare de purpura, dar care este doar una dintre figurile pe care le vom regasi, insufletite de periplul fascinant al filelor ce se deruleaza una dupa cealalta: Dionisie Areopagitul, Aquila si Priscilla din Corint, Sosthenes, argintarul Demetrius din Efes, sora si nepotul lui Pavel, printul Agrippa al II-lea, ultimul reprezentant al dinastiei Irozilor. Volumul de fata, ni-l dezvaluie pe Pavel, daca mai era nevoie de aceasta intarire, a fi "un om drept, cu viata sfanta si cu dreapta judecata." Asa cum, intru Adevar, suntem chemati cu totii sa traim si sa fim, cu bucuria negraita a certitu-dinii ca moartea nu este sfarsitul.
Detalii produs
Despre Florence Morse Kingsley
Florence Morse Kingsley
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florence Morse Kingsley inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florence Morse Kingsley se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florence Morse Kingsley. Fiecare carte scrisa de Florence Morse Kingsley este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florence Morse Kingsley in categoria Florence Morse Kingsley astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

23 Lei