colectiv coordonat de Jane Caplan

Istoria Germaniei naziste (resigilat)

PRP: 29.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Istoria Germaniei naziste (resigilat)

Format
130x200
Editura
Orizonturi
Autor
colectiv coordonat de Jane Caplan
Anul publicării
2021
ISBN
R9789737364203

Rezumat Istoria Germaniei naziste (resigilat) - colectiv coordonat de Jane Caplan

Istoria Germaniei Naziste reprezintă unul dintre cele mai importante capitole ale Istoriei Omenirii. O lectură captivantă care aduce informații și abordări noi, de mare interes.

Deși subiectul a fost cercetat poate cel mai mult, acest volum este încă în măsură să ofere puncte de vedere originale, deosebit de valoroase.

Autorii, străluciți istorici, oferă explicații, contextualizează, pun întrebările necesare, încercând să construiască un tablou fidel al evenimentelor din care cititorul să poată trage propriile concluzii.

Cele zece secțiuni care alcătuiesc cartea construiesc imaginea unei epoci, începând cu apariția ideologiei naziste, devenită politică internă și externă a Germaniei sub conducerea dictatorială a lui Hitler, ajuns în funcția de Führer (Conducător).

Sunt urmărite demersurile întreprinse de el spre ceea ce avea să devină unul dintre cele mai mari conflicte armate din lume, în decursul căruia au pierit 55 de milioane de oameni, fiind uciși peste 6 milioane de evrei în decursul operațiunilor de genocid la care au fost supuși.

O ultimă abordare, mai degrabă emoțională, dar foarte importantă, a acestui studiu o reprezintă imaginea celui de al III-lea Reich în Germania postbelică . În anii 1950, majoritatea germanilor erau preocupați de propriile pierderi și suferințe, de ocuparea și divizarea Germaniei, de ruinele ei și nicidecum de inimaginabilele lor crime comise împotriva umanității.

Detalii produs
Despre colectiv coordonat de Jane Caplan
colectiv coordonat de Jane Caplan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre colectiv coordonat de Jane Caplan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. colectiv coordonat de Jane Caplan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale colectiv coordonat de Jane Caplan. Fiecare carte scrisa de colectiv coordonat de Jane Caplan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre colectiv coordonat de Jane Caplan in categoria colectiv coordonat de Jane Caplan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Istoria Germaniei naziste

Istoria Germaniei naziste

PRP: 29.99 Lei 25.5 Lei
PRP: 29.99 Lei

26 Lei