Intrebari categoria B in limba maghiara

Kérdések és tesztek a B kategóriájú járművezetői engedély megszerzéséhez
PRP: 74.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
70.03 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intrebari categoria B in limba maghiara

Număr pagini
456
Editura
Universul Juridic
Anul publicării
2023
ISBN
9789736593178

Rezumat Intrebari categoria B in limba maghiara

Conceputa drept un manual complet de natura a facilita deprinderea și aprofundarea noțiunilor teoretice principale de circulație rutiera, lucrarea INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA B in limba maghiara asigura un suport real pentru cursanții vorbitori de limba maghiara interesați in obținerea permisului de conducere categoria B.

Astfel, lucrarea include: intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulație rutiera și principalele legi ale codului rutier (Ordonanța de urgența a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, și Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgența nr. 195/2002).

Cartea este structurata in cateva capitole principale, care cuprind intreaga tematica a codului rutier in vigoare, capitole urmate de teste pentru exersarea cunoștințelor dobandite. Intrebarile sunt susținute de fotografii explicite, care ajuta la creșterea gradului de ințelegere a diverselor situații din trafic. Conținutul lucrarii este permanent adaptat la noua legislație rutiera din Romania și asigura, dupa aprofundare, o rata semnificativa de reușita la examenul pentru obținerea permisului.

Pe langa cele doua legi rutiere și fondul de intrebari structurat in capitole, cartea mai conține o harta volanta a indicatoarelor rutiere.

 

A közúti közlekedés fő elméleti fogalmainak megszerzését és elmélyítését megkönnyítő teljes körű kézikönyvként létrehozott „KÉRDÉSEK ÉS TESZTEK A B KATEGÓRIÁJÚ JÁRMŰVEZETŐI ENGEDÉLY MEGSZERZÉSÉHEZ” magyar nyelvű könyv egy valós támogatást nyújt a magyar anyanyelvű tanulók számára, akik érdeklődnek a B kategória vezetői engedély megszerzése iránt.

Ennek megfelelően, a könyv a következőket tartalmazza: a közúti közlekedési ismeretek elsajátításának ellenőrzését illető frissített kérdéseket és a közlekedési szabályok fő törvényhozásait (a közúti forgalomról szóló 195/2002. számú Sürgősségi Kormányrendelet, az összes későbbi módosításaival és a 195/2002. számú Sürgősségi Kormányrendelet alkalmazási Szabályzata).

A könyv néhány fő fejezetre van felosztva, amelyek az érvényben lévő közúti szabályozás teljes témakörét tartalmazzák, fejezetek, amelyeket az elsajátított ismeretek gyakorlására szolgáló tesztek követik. A kérdéseket kifejező fényképek kísérik, amelyek segítenek a különböző közlekedési helyzetek megértésében. A könyv tartalma folyamatosan alkalmazkodik Románia új közúti jogszabályaihoz, és alapos tanulmányozása jelentős sikerességi esélyt biztosít a vezetői engedély megszerzésére szervezett vizsgán.

A két közúti törvényhozás és a fejezetekbe rendezett kérdések anyagán kívül a könyv tartalmazza a közúti jelzőtáblák egy kiteríthető térképét is.

Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-20.1%
-0.7%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-10.1%
PRP: 74.9 Lei

70.03 Lei