Celeste NG

Inimile noastre ratacite

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.98 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inimile noastre ratacite

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Litera
Autor
Celeste NG
Anul publicării
2022
ISBN
9786063396076

Rezumat Inimile noastre ratacite - Celeste NG

Bird Gardner, un băiat de doisprezece ani, duce o existență liniștită alături de tatăl său, un fost lingvist care, în prezent, lucrează la Biblioteca Universității Harvard. Timp de zece ani, viețile lor au fost guvernate de legi menite să apere „cultura americană“, după o perioadă de instabilitate economică și de violențe. Sub pretextul menținerii ordinii și refacerii prosperității, autoritățile au acum dreptul de a-i reloca pe copiii disidenților, cu precădere pe cei de origine asiatică, în vreme ce cărțile considerate „nepatriotice“ au fost deja îndepărtate de pe rafturile bibliotecilor. Printre aceste volume, se numără și unul scris de mama lui Bird, o poetă chino-americană, care și-a părăsit familia pe când Bird avea doar nouă ani.


Bird nu știe ce s-a întâmplat cu mama lui, dar când primește o scrisoare misterioasă, conținând doar un desen criptic, pornește în căutarea ei, îndrumat de basmele pe care aceasta i le citea în copilărie și ajutat de prieteni neașteptați. Drumul îl poartă la New York, acolo unde un act de sfidare poate marca începutul unei noi ere a libertății.


Inimile noastre rătăcite este o poveste despre felul în care societățile așa-zis civilizate pot ajunge oarbe în fața celor mai cumplite nedreptăți. Este o poveste despre puterea artei – dar și despre limitările sale – de a produce o schimbare în lume, despre moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri și despre cum poate oricare dintre noi să-și păstreze inima intactă într-o lume distrusă.

 

„Ng creează o poveste remarcabilă despre relații de familie indestructibile, cărți care salvează vieți (și bibliotecari aparent omniscienți!), arta subversivă și activismul întâmplător, care ne transformă. Liric și terifiant, uimitor și empatic, romanul Inimile noastre rătăcite atinge, incontestabil, perfecțiunea literară.“ Booklist


„Recunoscută pentru tematici precum familia, problemele rasiale și relațiile interumane, Ng crește aici miza, cu o poveste intensă, abordând subiecte ca brutalitatea poliției, protestele politice, interzicerea cărților incomode și discriminarea rasială... Ca și în cazul romanelor sale precedente, stilul narativ nu va dezamăgi nici o clipă.“ Library Journal

Detalii produs
 • Inimile noastre ratacite
 • Format 130x200
 • Număr pagini 352
 • Editura Litera
 • Autor Celeste NG
 • Anul publicării 2022
 • ISBN 9786063396076
 • Scor Bestseller
  #5 în categoria Carti SF
  #94 în categoria Carti fictiune
  #579 în categoria Carti
Despre Celeste NG
Celeste NG
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Celeste NG inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Celeste NG se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Celeste NG. Fiecare carte scrisa de Celeste NG este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Celeste NG in categoria Celeste NG astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Mici focuri pretutindeni

Mici focuri pretutindeni

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Tot ce nu ti-am spus

Tot ce nu ti-am spus

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

PRP: 59.9 Lei

38.98 Lei