Frank AtwoodRachel Atwood

Indatoririle crestinului fata de Dumnezeu

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Indatoririle crestinului fata de Dumnezeu

Număr pagini
360
Editura
Sophia
Autor
Frank Atwood,
Rachel Atwood
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368665

Rezumat Indatoririle crestinului fata de Dumnezeu - Frank Atwood, Rachel Atwood

Hristos este Capul Bisericii, fiii Bisericii sunt mă­dularele Lui credincioase. Deci, se cuvine nouă, dacă voim a fi adevărate mădulare ale Lui, să fim ne­despărțiți de El, uniți cu El prin credință și dragoste, și ceea ce face El să facem și noi, și unde merge El să Îl urmăm și noi, fiindcă mădularele nu sunt despărțite de capul lor, precum vedem la trupul cel material. Hristos este Că­lă­u­za cea credincioasă și înțeleaptă, Care pe căile acestei lumi îi călăuzește pe credincioșii Săi la Împărăția cerurilor; așadar, datori suntem să Îl urmăm, dacă nu vrem să rătăcim pe calea pierzării. Hristos este Păstorul cel bun; așadar, datori suntem să ascultăm de glasul Lui, prin care El ne cheamă în urma Sa, și să Îl urmăm: „de slujește cineva Mie, Mie să‑Mi urmeze” (Ioan 12, 26). Hristos este Învățătorul și Povățuitorul nostru, Ce ne învață și ne povățuiește la calea adevărului; așadar, datori suntem a învăța de la Dânsul ceea ce ne învață prin cu­vân­tul și prin chipul vieții Lui neprihănite, și să rămâ­nem întru cuvântul Lui, de vrem să fim ucenicii Săi. Hristos este Lumina lumii; așadar, dacă nu vrem să fim întru întuneric, datori suntem a urma acestei Lumini, ca întunericul să nu ne cuprindă. Hristos e Mirele sufletelor credincioase; așadar, credincioșii sunt datori a se lipi de El prin credință și dragoste, a face voia Lui. Hristos este Adevărul și Viața; așadar, datori suntem a ne ține de El, de nu vrem să ne înșelăm și să murim. Sfântul Tihon din Zadonsk
Detalii produs
Despre Frank Atwood
Frank Atwood
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Frank Atwood inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Frank Atwood se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Frank Atwood. Fiecare carte scrisa de Frank Atwood este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Frank Atwood in categoria Frank Atwood astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Rachel Atwood
Rachel Atwood
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rachel Atwood inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rachel Atwood se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rachel Atwood. Fiecare carte scrisa de Rachel Atwood este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rachel Atwood in categoria Rachel Atwood astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Lumina din spatele gratiilor

Lumina din spatele gratiilor

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

PRP: 30 Lei

24 Lei