In cautarea reginei junglei. Biroul de investigatii Nr. 2

PRP: 25 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații In cautarea reginei junglei. Biroul de investigatii Nr. 2

Format
205x255
Număr pagini
80
Editura
Paralela 45
Autor
Jorn Lier Horst,
Hans Jorgen Sandnes
Anul publicării
2022
ISBN
9789734733491

Rezumat In cautarea reginei junglei. Biroul de investigatii Nr. 2 - Hans Jorgen Sandnes, Jorn Lier Horst

Bunicul Franz e in Africa, in cautarea unei regine a junglei. Tiril si Oliver primesc un mesaj: bunicul are nevoie de ajutor. Dar lucrurile nu sunt atat de simple. O calatorie in jungla e perculoasa. In plus, toate datele pe care le au detectivii nostri la dispozitie sunt cifrate. Prin urmare, e nevoie de rabdare si... o minte bine antrenata. Atentie, probleme noi la fiecare pagina. Poti sa le rezolvi?

Detalii produs
Despre Hans Jorgen Sandnes
Hans Jorgen Sandnes
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Hans Jorgen Sandnes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Hans Jorgen Sandnes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Hans Jorgen Sandnes. Fiecare carte scrisa de Hans Jorgen Sandnes este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Hans Jorgen Sandnes in categoria Hans Jorgen Sandnes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Jorn Lier Horst
Jorn Lier Horst
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jorn Lier Horst inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jorn Lier Horst se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jorn Lier Horst. Fiecare carte scrisa de Jorn Lier Horst este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jorn Lier Horst in categoria Jorn Lier Horst astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 25 Lei

23.7 Lei