Sibylle von Olfers

Imparatia fluturilor (resigilat)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Imparatia fluturilor (resigilat)

Număr pagini
32
Editura
Cartea Copiilor
Autor
Sibylle von Olfers
Anul publicării
2022
ISBN
R9786068996608

Rezumat Imparatia fluturilor (resigilat) - Sibylle von Olfers

SIBYLLE VON OLFERS (1881—1916) a fost o autoare germană a cărei artă inovatoare și plină de fantezie a deschis drumul pentru multe dintre scriitoarele importante de literatură pentru copii de la începutul secolului XX. Împărăția fluturilor este prima carte dintr-o serie de patru titluri dedicate anotimpurilor. Pornind de la fluturi ca vestitori ai renașterii naturii, autoarea imaginează o feerie de primăvară, o poveste solară și caldă despre viața de familie și primii pași ai copiilor în descoperirea lumii din jur. Scrisă cu naturalețe și simplitate, pe înțelesul copiilor mici, în catrene la care se adaugă scurte note în scenele ilustrate, cartea reușește să descrie prin imaginara împărăție a fluturilor un ciclu etern și esențial al vieții: copiii se nasc, cresc iubiți de părinți și învață tot ce le e necesar pentru a fi în stare să-și ia singuri zborul – cu aripile care le sunt dăruite chiar de mărețul Soare.
Detalii produs
Despre Sibylle von Olfers
Sibylle von Olfers
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sibylle von Olfers inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sibylle von Olfers se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sibylle von Olfers. Fiecare carte scrisa de Sibylle von Olfers este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sibylle von Olfers in categoria Sibylle von Olfers astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Împărăția fluturilor

Împărăția fluturilor

39 Lei

39 Lei