Brian Aldiss

Helliconia Vol. 2. Vara

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
34.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Helliconia Vol. 2. Vara

Format
140x210
Număr pagini
608
Editura
Grupul Art
Autor
Brian Aldiss
Anul publicării
2019
ISBN
9786069000113

Rezumat Helliconia Vol. 2. Vara - Brian Aldiss

Odată cu următoarea Vreme a Frigului aveau să-și nimicească în întregime vechiul dușman. Vremea aceea încă nu sosise. Însă avea să vină. După secole de primăvară, Helliconia trebuie să îndure o vară nemiloasă sub stăpânirea celor doi sori. Fagorii, vechii inamici ai oamenilor, sunt docili în acest anotimp. Totuși, își pot permite să aștepte, să profite de slăbiciunea umană, dar și de slăbiciunea regelui, care nu observă că numeroșii săi dușmani îl înconjoară și vor să-l distrugă. Avernus, stația terestră de observație, trimite pe planetă un voluntar, care aduce cu el o misterioasă „bijuterie malefică” ce nu rămâne neobservată. Asta-i convingerea mea.Și trebuie să trăim sau să murimpotrivit convingerilor noastre. „De o mai mică amploare decât primul volum, Helliconia – Vara este totuși mai bine închegată: cu o putere politică caracterizată de tulburări, cu o perspectivă largă și personaje mai bine conturate...“ Kirkus Reviews„O perfecționare a volumului anterior. Configurația planetelor ce se rotesc în jurul sorilor creează un efect mai puternic. Personajele sunt mai complexe și mai realiste, iar povestea curge ușor și se concentrează mai bine pe subiect.“ Speculiction Blogspot „Ținând cont de succesul răsunător al primului volum, nu-mi rămâne decât să spun că de-acum domnul Aldiss nu concurează cu nimeni altcineva în afară de sine însuși.“ Gerald Jonas„Brian W. Aldiss scrie literatură science-fiction cum nu se poate mai bine. Povestește despre evoluția culturilor, a tuturor speciilor, despre mediul înconjurător aflat într-o schimbare permanentă, care înfățișează forțele vieții și este la rândul lui înfățișat de ele.“ New York Times„O poveste grandioasă despre politică, război și religie pe o planetă asemănătoare cu Pământul, aflată la o mie de ani-lumină de ceea ce numim «cămin».“ medium.com„Deși succesiunea evenimentelor este atipică, desfășurându-se uneori în sens invers, intriga formează un tot unitar cu un deznodământ zguduitor.“ Fantasy Literature„Helliconia este fără nicio îndoială cea mai importantă creație literară a lui Aldiss.“ literature.britishcouncil.orgTrilogia Helliconia de Brian Aldiss:Helliconia. PrimăvaraHelliconia. VaraHelliconia. Iarna

Detalii produs
Despre Brian Aldiss
Brian Aldiss
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brian Aldiss inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brian Aldiss se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brian Aldiss. Fiecare carte scrisa de Brian Aldiss este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brian Aldiss in categoria Brian Aldiss astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Helliconia Vol. 1. Primăvara

Helliconia Vol. 1. Primăvara

PRP: 42 Lei

37 Lei

Helliconia Vol.3 Iarna

Helliconia Vol.3 Iarna

PRP: 48 Lei

42.2 Lei

PRP: 39 Lei

34.3 Lei