Florin AntoheMarius Antonescu

Evaluarea Nationala 2024 - Matematica - Clasa 8

PRP: 33 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.7 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Evaluarea Nationala 2024 - Matematica - Clasa 8

Format
190x260
Număr pagini
176
Editura
Grupul Art
Autor
Florin Antohe,
Marius Antonescu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060766773

Rezumat Evaluarea Nationala 2024 - Matematica - Clasa 8 - Marius Antonescu, Florin Antohe

Prezentul auxiliar reprezinta a doua editie, revizuita, a lucrarii ce a fost avizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul nr. 650/2020 si care se regaseste la pozitia nr. 54 din anexa Ordinului. Lucrarea este in conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea nationala, disciplina matematica, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 4730 din 18 august 2022. Culegerea este alcatuita din 41 de teste elaborate respectand noua programa si structura pentru examenul de Evaluare nationala in stricta concordanta cu modelul propus de minister. Primele 33 de teste propuse in culegere au fost ordonate astfel incat sa poata fi rezolvate integral de elevii clasei a VIII-a pe parcursul intregului an scolar. Primul test respecta intru totul modelul propus de minister, acesta fiind redactat inclusiv cu spatiul aferent rezolvarii subiectelor. Urmatoarele doua teste sunt concepute din materia parcursa de elevi pana la finalul clasei a VII-a, motiv pentru care pot fi rezolvate integral inca de la inceputul anului scolar. Restul testelor pot fi lucrate gradual pana la finalul anului scolar, deoarece notiunile predate pe parcursul clasei a VIII-a sunt introduse treptat, in ordinea predarii. Autorii au incercat pe cat posibil sa abordeze in cadrul testelor propuse o gama cat mai variata de cunostinte din programa pentru examen. Primele 33 teste sunt insotite de bareme de evaluare si notare, concise, care aleg metoda cea mai simpla, fiind accesibile elevilor. Ultimele 8 teste nu sunt insotite de bareme de evaluare si notare si ii propun elevului sa isi verifice cunostintele, rezolvand inclusiv cele 3 teste tematice. Astfel, atat elevii, cat si parintii acestora pot calcula cu usurinta punctajul obtinut dupa rezolvarea fiecarui test. - Autorii
Detalii produs
Despre Marius Antonescu
Marius Antonescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marius Antonescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marius Antonescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marius Antonescu. Fiecare carte scrisa de Marius Antonescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marius Antonescu in categoria Marius Antonescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024 - Matematica - Clasa 8, Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Despre Florin Antohe
Florin Antohe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florin Antohe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florin Antohe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florin Antohe. Fiecare carte scrisa de Florin Antohe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florin Antohe in categoria Florin Antohe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Evaluarea Nationala 2024 - Matematica - Clasa 8, Evaluarea Nationala 2024. Matematica si stiinte - Clasa 6
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 33 Lei

29.7 Lei