Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Evaluarea nationala 2023 - Clasa 2

Format
200x260
Număr pagini
104
Editura
Paralela 45
Autor
Doina Nicolae,
Roxana Mammadov,
Adrian-Petrica Grigore,
Andreea-Elena Ene,
Mirabela Elena Baleanu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734736867

Rezumat Evaluarea nationala 2023 - Clasa 2 - Doina Nicolae, Adrian-Petrica Grigore, Andreea-Elena Ene, Roxana Mammadov, Mirabela Elena Baleanu

Evaluarea Nationala 2023 la finalul clasei a II-a. 30 de teste dupa modelul M.E pentru probele de scris, citit si matematica Avizat M.E. Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 2-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor generale si specifice la finalul anului scolar. Proba consta in administrarea a trei teste vizand evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competentelor de producere a mesajelor scrise si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educatiei. Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii. Va dorim tuturor succes deplin!
Detalii produs
Despre Doina Nicolae
Doina Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Doina Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Doina Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Doina Nicolae. Fiecare carte scrisa de Doina Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Doina Nicolae in categoria Doina Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian-Petrica Grigore
Adrian-Petrica Grigore
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian-Petrica Grigore inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian-Petrica Grigore se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian-Petrica Grigore. Fiecare carte scrisa de Adrian-Petrica Grigore este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian-Petrica Grigore in categoria Adrian-Petrica Grigore astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Andreea-Elena Ene
Andreea-Elena Ene
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andreea-Elena Ene inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andreea-Elena Ene se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andreea-Elena Ene. Fiecare carte scrisa de Andreea-Elena Ene este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andreea-Elena Ene in categoria Andreea-Elena Ene astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Roxana Mammadov
Roxana Mammadov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roxana Mammadov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roxana Mammadov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roxana Mammadov. Fiecare carte scrisa de Roxana Mammadov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roxana Mammadov in categoria Roxana Mammadov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mirabela Elena Baleanu
Mirabela Elena Baleanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mirabela Elena Baleanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mirabela Elena Baleanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mirabela Elena Baleanu. Fiecare carte scrisa de Mirabela Elena Baleanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mirabela Elena Baleanu in categoria Mirabela Elena Baleanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei

Cumparate impreuna cu Evaluarea nationala 2023 - Clasa 2

25 Lei