L. PaicuM. LazarM. Lupu

Eseul. Literatura romana Bacalaureat

PRP: 33 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.7 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Eseul. Literatura romana Bacalaureat

Format
165x240
Număr pagini
432
Editura
Grupul Art
Autor
M. Lupu,
M. Lazar,
L. Paicu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060766421

Rezumat Eseul. Literatura romana Bacalaureat - M. Lazar, L. Paicu, M. Lupu

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare pentru disciplina Limba si literatura romana, aprobata prin anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 4.923/2013. • Descopera "cheia" elaborarii de eseuri originale pentru proba scrisa a examenului de Bacalaureat • Afla toate informatiile necesare (context istoric, cultural sau critic) pentru constituirea propriului punct de vedere si prezentarea unor idei sustinute de propriile cunostinte si lecturi • Descopera cele mai eficiente sugestii de redactare aplicate pe mai multe opere literare, dintre care poti alege varianta cea mai potrivita
Detalii produs
Despre M. Lazar
M. Lazar
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre M. Lazar inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. M. Lazar se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale M. Lazar. Fiecare carte scrisa de M. Lazar este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre M. Lazar in categoria M. Lazar astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul. Literatura romana Bacalaureat
Despre L. Paicu
L. Paicu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre L. Paicu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. L. Paicu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale L. Paicu. Fiecare carte scrisa de L. Paicu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre L. Paicu in categoria L. Paicu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul. Literatura romana Bacalaureat
Despre M. Lupu
M. Lupu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre M. Lupu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. M. Lupu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale M. Lupu. Fiecare carte scrisa de M. Lupu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre M. Lupu in categoria M. Lupu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul. Literatura romana Bacalaureat
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-10%
Teste de fizica pentru Bacalaureat

Teste de fizica pentru Bacalaureat

PRP: 34.9 Lei 31.41 Lei
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-25.2%
-15.6%
PRP: 33 Lei

29.7 Lei