PRP: 33 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.7 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Eseul argumentativ

Format
165x235
Număr pagini
184
Editura
Grupul Art
Autor
Marilena Lasca,
Liliana Paicu,
Maria Lupu,
Corina Bogheanu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060034582

Rezumat Eseul argumentativ - Liliana Paicu, Maria Lupu, Corina Bogheanu, Marilena Lasca

Eseul argumentativ. Pregatire pentru Bacalaureat. Tehnici de argumentare, scheme de lucru, variante rezolvate Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se rega seste la pozitia nr. 257 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare pentru disciplina Limba si literatura romana, aprobata prin anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educatiei nationale nr. 4923/2013. Lucrarea ofera liceenilor de la ambele profiluri, real si uman, o varietate de modele, structuri sau tehnici de argumentare care sa-i orienteze in redactarea propriilor eseuri, facilitandu-le invatarea prin numeroase aplicatii si scheme de lucru. Autoarele raspund astfel celor mai importante intrebari cu privire la tratarea subiectului I.B din proba scrisa a Bacalaureatului : • Ce este textul argumentativ? • Cum se evalueaza textul argumentativ la examen? • Cum citesc un text argumentativ? • Despre ce voi scrie? • Cum sa evit greselile? • Cum ar trebui sa fie textul meu argumentativ? Sunt oferite, de asemenea, 50 de sugestii de rezolvare a subiectului 2 din cadrul probei orale a Bacalaureatului.
Detalii produs
Despre Liliana Paicu
Liliana Paicu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Liliana Paicu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Liliana Paicu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Liliana Paicu. Fiecare carte scrisa de Liliana Paicu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Liliana Paicu in categoria Liliana Paicu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Maria Lupu
Maria Lupu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Lupu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Lupu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Lupu. Fiecare carte scrisa de Maria Lupu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Lupu in categoria Maria Lupu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul argumentativ
Despre Corina Bogheanu
Corina Bogheanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corina Bogheanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corina Bogheanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corina Bogheanu. Fiecare carte scrisa de Corina Bogheanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corina Bogheanu in categoria Corina Bogheanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul argumentativ
Despre Marilena Lasca
Marilena Lasca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marilena Lasca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marilena Lasca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marilena Lasca. Fiecare carte scrisa de Marilena Lasca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marilena Lasca in categoria Marilena Lasca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Eseul argumentativ
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 33 Lei

29.7 Lei