Konstantin V. Zorin

Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor

Format
130x200
Număr pagini
296
Editura
Sophia
Autor
Konstantin V. Zorin
Anul publicării
2011

Rezumat Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor - Konstantin V. Zorin

În ce fel ne influenţează genele soarta? De ce păcatele strămoşilor se reflectă negativ asupra sănătăţii şi bunăstării urmaşilor? Cartea pe care, dragă cititorule, o ţii în mâini este dedicată tocmai acestor întrebări. Temele cărţii sunt prezentate din două puncte de vedere: spiritual şi medical. De aceea, textul are multe citate din Sfinţii Părinţi şi argumentări din diverse publicaţii ştiinţifice. Problemele expuse în paginile cărţii nu sunt doar un material pentru discuţii interesante între oameni care filosofează, ci chestiuni care ating cele mai ascunse unghere ale inimilor noastre, care ne apar în cele mai amare şi vulnerabile momente ale vieţii. Temeinica cercetare a cauzelor şi mecanismelor acestor probleme este completată cu metode spirituale concrete de vindecare, cu ajutorul cărora putem elimina sau cel puţin diminua efectul vătămător al eredităţii negative. (Konstantin V. Zorin)
Detalii produs
Despre Konstantin V. Zorin
Konstantin V. Zorin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Konstantin V. Zorin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Konstantin V. Zorin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Konstantin V. Zorin. Fiecare carte scrisa de Konstantin V. Zorin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Konstantin V. Zorin in categoria Konstantin V. Zorin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 20 Lei

16 Lei