Catherine BruzzoneLouise Millar

Engleza - primele 350 de cuvinte - peste 35 de teme

PRP: 18.3 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
15.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Engleza - primele 350 de cuvinte - peste 35 de teme

Format
18 x 22 cm
Număr pagini
48
Editura
Niculescu
Autor
Louise Millar,
Catherine Bruzzone
Anul publicării
2015
ISBN
9789737489463

Rezumat Engleza - primele 350 de cuvinte - peste 35 de teme - Louise Millar, Catherine Bruzzone

Această carte se adresează copiilor cu vârsta de 4-8 ani care încep să înveţe limba engleză. Cuprinde peste 350 de cuvinte uzuale din engleză, organizate pe 35 de teme precum şcoală, casă, familie, sporturi, activităţi, animale sălbatice etc. • Fiecare cuvânt din limba engleză este însoţit de o imagine sugestivă pentru a fi reţinut cât mai uşor, precum şi de traducerea lui în română.• Cartea cuprinde şi câteva pagini suplimentare ce includ numerele (de la 1 la 20) şi cele mai cunoscute nume de culori.• La sfârşitul cărţii veţi găsi un vocabular englez-român şi român-englez, cuprinzând toate cuvintele din limba engleză nou învăţate, precum şi echivalentele lor în română.
Detalii produs
Despre Louise Millar
Louise Millar
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Louise Millar inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Louise Millar se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Louise Millar. Fiecare carte scrisa de Louise Millar este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Louise Millar in categoria Louise Millar astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Catherine Bruzzone
Catherine Bruzzone
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catherine Bruzzone inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catherine Bruzzone se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catherine Bruzzone. Fiecare carte scrisa de Catherine Bruzzone este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catherine Bruzzone in categoria Catherine Bruzzone astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 18.3 Lei

15.6 Lei