Eliana Popa

Ecoul iubirii (resigilat)

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19 Lei
Cartea prezintă mici erori de tehnoredactare !
Cartea prezintă mici erori de tehnoredactare !
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ecoul iubirii (resigilat)

Format
130x200
Editura
Bookzone
Autor
Eliana Popa
Anul publicării
2020
ISBN
61821

Rezumat Ecoul iubirii (resigilat) - Eliana Popa

Alex și Ioana sunt atât de diferiți, încât povestea lor de dragoste este condamnată chiar înainte de a începe. Când alții urmează cărările iubirii, culegând roadele fericirii, cei doi își văd sufletele apăsate de imperfecțiuni, slăbiciuni, teamă, compromisuri și sacrificii. Dar dorința le este picurată în suflete, totul fiind parcă orchestrat chiar de zeul iubirii. Iar ei sunt doi muritori prinși în colivia iubirii. Cum se pot opune?

Comandă acum „Ecoul iubirii”, cartea semnată de Eliana Popa, care te va duce în universul unei ființe pure, a cărei lume se ciocnește de impulsivitatea și imprevizibilitatea tânărului care trăiește în afara legii!

„Este foarte bună cartea. Cred că este una dintre cele mai bune cărți de debut ale autorilor români Trioul Ioana, bunica, tanti Nuți este de departe cel mai reușit și autentic tablou al întregii povești.”– Alexandru-Mihai Gulie, autorul bestseller-ului „O viață și încă o zi” și unul dintre cei mai apreciați scriitori români contemporani

Iubirea lor îi poate salva de dependențe, dar le poate aduce și sfârșitul. Iubirea te schimbă, iubirea modelează, iubirea te transformă. Însă nu îți garantează și finalul fericit după care însăși inima tânjește, chiar dacă știe că totul este efemer în povestea vieții. Permite-i schimbării să contureze prezentul și viitorul în noua carte semnată de Eliana Popa!


Recenzii

O artizană care se inspiră din deliciul poveștilor periculoase

„Cu toate că este prima carte scrisă de Eliana Popa, m-am dat seama de un lucru: nu este doar o scriitoare, ci o artizană care se inspiră din deliciul poveștilor periculoase atât pentru psihic, cât și pentru fizic. „Ecoul iubirii” este cartea care mi-a redat speranța, mai exact speranța că îți poți schimba firul destinului, doar pentru a mă face să vărs lacrimi amare la sfârșit. Pentru că iubirea intră pe sub piele, în sânge și în simțuri, dar nu garantează un final fericit.” – Iulia

Mi-a dat ocazia să mă îmbăt cu fericire, chiar dacă este fericirea personajelor

„Înainte să citesc această carte probabil că nu aș fi înțeles ce înseamnă să fii condamnat la singurătate. Aș fi zis că singurătatea este o alegere, că ne este dat să fim cu cineva în această viață, oricât de mult ar trebui să luptăm pentru asta. Și că nu ne schimbăm atât de ușor precum am crede. Dar cât de tare mă înșelam… Îi mulțumesc Elianei, pentru că mi-a dat ocazia să mă îmbăt cu fericire, chiar dacă este fericirea personajelor ei. Pentru că m-a făcut să realizez că o viață poate fi irosită la 20 de ani sau la 70 de ani. Nu în ultimul rând, pentru că mi-a deschis ochii în fața iubirii eterne, oricât de mult sau de puțin ar dura aceasta în ochii celui mai critic observator, timpul.” – Maria

Cum se pot împotrivi doi oameni zeului dorinței, al iubirii, al afecțiunii și al atracției?

„Uneori, o persoană are nevoie doar de o piesă care lipsește din viața sa. Dar acea piesă poate veni sub atâtea forme, încât se poate să o și rateze. Însă Alex și Ioana și-au dat seama reciproc că sunt piesa care lipsește din viața celuilalt. Lumile lor sunt pe cale de a se ciocni: puritatea Ioanei și impulsivitatea lui Alex nu sunt făcute pentru a conviețui, dar cum se pot împotrivi doi oameni zeului dorinței, al iubirii, al afecțiunii și al atracției? Simplu, nu pot. Iar de aici până la o capodoperă literară a unui autor român nu e mult.” – Carina


Fragment

„Picături mici de ploaie mi se prind în gene şi mă lupt cu mine să nu clipesc. Nu vreau să pierd niciun detaliu. Ochii lui sclipesc în întuneric şi buzele îi tremură. Respiraţia îi se accelerează, devenind mai puternică decât a mea. Îşi lipeşte nasul de părul meu ud şi inspiră adânc. Palmele îi călătoresc pe braţele mele. Urcă uşor de la degete, apropiindu-se de umeri, apoi de claviculă şi de gât. Simt atingerea degetelor lui ca impulsuri electrice ce îmi străbat tot corpul. Îmi ia faţa în palme şi mă priveşte adânc. Respiraţia mi se opreşte.

Sentimente necunoscute se joacă în inima mea, iar mintea e departe undeva, nu are niciun cuvânt de spus.

Răsuflarea îi călătoreşte nestingherită pe chipul meu. Inimile noastre bat în tandem ca o simfonie echilibrată. Buzele lui pline coboară atât de aproape de pielea mea, încă îi simt respiraţia fierbinte cum usucă particulele de ploaie captive în pori. Tremur de teama că mă va săruta şi de îngrijorarea că n-o va face. Cerul însuşi îmi picură dorinţă în suflet. Clipesc şi inspir adânc în anticiparea momentului.

Mâinile lui mă cuprind puternic şi se înfăşoară în jurul taliei mele. Mă lipesc din nou de el, lăsându-mă să îi ascult ritmul inimii.

Expiră adânc şi buzele i se lipesc fierbinte de fruntea mea rece. Sărutul lui îmi dezbracă mintea, toate gândurile mele pline de dorinţă stau goale în faţa lui. Nu mai am secrete sau sentimente asuprite. Sunt eu mai mult decât oricând. Inima îmi aleargă liberă prin piept savurând fiorii care o răsfaţă.

Prind rădăcini precum copacii care mă înconjoară. Rădăcini ce mă leagă pentru vecie de braţele lui, de nori şi stele, de mirosul de ploaie şi răşină. Inspir sentimentele din aerul ud. Devenim doi copaci cu rădăcini îmbrăţişate. Rădăcinile lui pătrund adânc în inima mea, dându-i viaţă, făcând-o să bată din nou.”


Despre autoare

Eliana Popa este o autoare la început de drum, însă visul său de a construi un univers literar în care se urmează mai mult inima decât orice altă regulă a lumii este conturat cu o atenție la detalii demnă de invidiat de orice făuritor al lumilor imaginare în cuvinte.

"Sunt Eliana, am 28 de ani şi sunt îndrăgostită de frumos. Îmi plac munţii şi pădurile, florile şi marea, călătoriile şi noul, curiozitatea şi adrenalina, dar dintre toate frumuseţile lumii cel mai mult iubesc cărţile.

Iubesc să citesc de când am învăţat să o fac. Cărţile au fost poarta de evadare din lumea mea mică, dându-mi libertatea de a cunoaşte, de a alege, de a-mi forma propriile opinii şi de a le argumenta. Mi-au dat puterea de a-i înţelege şi accepta pe ceilalţi, dar mai ales pe mine însămi. Astăzi, prin romanul meu, am onoarea de a contribui la dezvoltarea acestui univers de cuvinte."

prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Eliana Popa
Eliana Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eliana Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eliana Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eliana Popa. Fiecare carte scrisa de Eliana Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eliana Popa in categoria Eliana Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Teodoroiu

Am dăruit-o. Aștept păreri de la cea care a primit-o, apoi o voi citi și eu.

L

Larisa Elena Ghinea

O carte pe care nu o lasi din mâna pana când nu o termini.

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 39 Lei

19.5 Lei

PRP: 39 Lei

19 Lei