Mirela Retegan

Cum l-a pacalit Tura Vura pe Tashu - Povestile Zurli Vol.3

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cum l-a pacalit Tura Vura pe Tashu - Povestile Zurli Vol.3

Format
190x260
Număr pagini
32
Editura
Zurli
Autor
Mirela Retegan
Anul publicării
2019
ISBN
6427123000054

Rezumat Cum l-a pacalit Tura Vura pe Tashu - Povestile Zurli Vol.3 - Mirela Retegan

Cartea, semnată de Mirela Retegan - creatoarea Gașca Zurli, prezintă o poveste plină de peripeții: Vrăjitoarea Tura Vura îl răpește pe Tashu, veselul cățeluș care păzește Gașca Zurli, ca să poată să le fure tuturor jucăriile. Alături de Tanti Prezentatoarea, gașca face tot posibilul să îl aducă înapoi pe Tashu. Crezi că vor reuși?


Lecțiile pentru cei mici: Prin această poveste, copiii învață ce înseamnă munca în echipă și cum să își ajute prietenii când au nevoie.

Vârsta recomandată: 5-10 ani.

 

Recenzii de la părinți


Ne ajută să vedem viață din altă perspectivă

„Recomand din suflet Poveștile Zurli pentru că prin ele și noi, părinții, reușim să învățăm atât de multe lucruri. Mai mult decât atât, ne ajută să vedem viață din altă perspectivă! Nota 10/10.” Mama de Matei

 

Îndeamnă piticii să dea tot ce au ei mai bun

Gașca Zurli în jurul lumii este cartea preferată a băiețelului meu. A citit-o de multe ori și mereu îmi spune că îl motivează din ce în ce mai mult să lupte pentru visul lui. Asta ne place la Poveștile Zurli! Conțin atât de multe mesaje motivaționale și îndeamnă piticii să dea tot ce au ei mai bun.” – Adelina C.

 

Sunt scrise cu multă dragoste

„Poveștile Zurli sunt scrise cu atât de multă dragoste, încât nu aveți cum să nu le iubiți. Simțim multă emoție atunci când le citim, iar mesajele transmise rămân mult timp în gândurile noastre.” Alexandra M.

 

Niciodată nu ne săturăm de aceste povești

„Fetița mea a îndrăgit din prima clipă Poveștile Zurli! Citim în fiecare seara o poveste, iar apoi spunem fiecare ce a înțeles. Niciodată nu ne săturăm de ele. Le-aș mai cumpăra încă o dată! Eu aș invita toții părinții să le cumpere.” – Ana B.

 

Sunt mesaje cheie pentru orice copil și părinte

„Par simple povești, însă sunt mai mult de atât. Sunt mesaje cheie pentru orice copil și părinte. Sunt cu siguranță un "TREBUIE" pentru colecția de cărți a tuturor copiilor.” – Dana P.

 

Despre autoareMirela Retegan este creatoarea fenomenului Gașca Zurli, femeia care a înlocuit educația formală cu spectacolul imaginației. Inspirată de fiica ei, Maya, a construit cel mai mare teatru privat pentru copii din România, cu povești 100% românești. Cu o carieră solidă în jurnalism, Mirela a lucrat în radio, televiziune și presa scrisă. După o serie de articole despre relația dintre copii și părinți, autoarea a publicat cărți de povești și jocuri, cât și de dezvoltare personală, crezând cu tărie că sinceritatea sa va cuceri sufletele cititorilor.

Detalii produs
Despre Mirela Retegan
Mirela Retegan
Biografie
Sunt Mirela Retegan! Îmi pare bine să te cunosc! Sunt om de radio, blogger, creatoarea proiectului Gașca Zurli și autoare de cărți pentru copii. Am multe meserii, însă, de departe, cea mai dificilă a fost și este cea de părinte.Să fii părinte e cel mai greu lucru din lume. Să iei decizii bune și să faci tot ce poți ca să crești un copil sănătos emoţional și fizic este mai solicitant decât orice job.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec