Dan GuleaDragoș Silviu PăduraruDumitrita StoicaIon Bogdan Lefter

Cititul ne face mai buni

Limba și literatura română. Noțiuni, aplicații, repere tematice. Clasa a IX-a
PRP: 65.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
56.02 Lei

Noțiuni, aplicații, repere tematice. Clasa a IX-a

Noțiuni, aplicații, repere tematice. Clasa a IX-a

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cititul ne face mai buni

Format
205x260
Număr pagini
280
Editura
Corint
Autor
Dragoș Silviu Păduraru,
Dan Gulea,
Dumitrita Stoica,
Ion Bogdan Lefter
Anul publicării
2022
ISBN
9786067820829

Rezumat Cititul ne face mai buni - Dan Gulea, Dumitrita Stoica, Dragoș Silviu Păduraru, Ion Bogdan Lefter

Lucrarea este realizată în conformitate cu actuala programă școlară de limba și literatura română. În plus, ține cont de reperele metodologice publicate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, în scopul armonizării programei de liceu cu aceea de gimnaziu.


Problemele de literatură, limbă și comunicare au fost abordate integrat și preponderent aplicativ în cinci unități tematice: U 1 – AdolescențaU 2 – ȘcoalaU 3 – IubireaU 4 – Lumi fantastice, U 5 – Confruntări etice. Există, de asemenea, la sfârșitul fiecăreia dintre unități texte, sugestii de lectură și exerciții pentru temele alternative (programa prevede obligativitatea studierii a cinci teme din zece). Întrucât majoritatea textelor literare alese dezvoltă o tematică bogată, lucrarea oferă posibilitatea abordării variate la acest nivel, permițând orice alegere a temelor și o organizare a demersului didactic fie urmând structura cărții, fie construind una nouă cu ajutorul secvențelor ei.


Pe lângă sintezele informative și explicative, include â numeroase și diverse exerciții cu rolul fixării unor concepte, al înțelegerii textelor și problemelor. În plus, activitățile de învățare propun deschideri frecvente către realitatea în care trăim, cu  accentul pe ceea ce este esențial, benefic în formarea unui tânăr și pe valorile civice.


La final, se oferă sugestii de rezolvare pentru unele dintre exercițiile propuse.

Detalii produs
Despre Dan Gulea
Dan Gulea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Gulea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Gulea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Gulea. Fiecare carte scrisa de Dan Gulea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Gulea in categoria Dan Gulea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dumitrita Stoica
Dumitrita Stoica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dumitrita Stoica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dumitrita Stoica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dumitrita Stoica. Fiecare carte scrisa de Dumitrita Stoica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dumitrita Stoica in categoria Dumitrita Stoica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dragoș Silviu Păduraru
Dragoș Silviu Păduraru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dragoș Silviu Păduraru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dragoș Silviu Păduraru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dragoș Silviu Păduraru. Fiecare carte scrisa de Dragoș Silviu Păduraru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dragoș Silviu Păduraru in categoria Dragoș Silviu Păduraru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ion Bogdan Lefter
Ion Bogdan Lefter
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Bogdan Lefter inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Bogdan Lefter se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Bogdan Lefter. Fiecare carte scrisa de Ion Bogdan Lefter este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Bogdan Lefter in categoria Ion Bogdan Lefter astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-15%
Bacalaureat 2023 - Matematică

Bacalaureat 2023 - Matematică

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
-14.9%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei 50.97 Lei
-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
PRP: 65.9 Lei

56.02 Lei