Susanne GernhauserUrsula Weller

Cauta si gaseste. Unde traiesc animalele

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cauta si gaseste. Unde traiesc animalele

Format
175x200
Număr pagini
22
Editura
Casa
Autor
Susanne Gernhauser,
Ursula Weller
Anul publicării
2022
ISBN
9786067870428

Rezumat Cauta si gaseste. Unde traiesc animalele - Susanne Gernhauser, Ursula Weller

Marea căutare distractivă pentru micii iubitori de animale! Cartea ilustrată Unde trăiesc animalele, având coperţile şi paginile de interior cartonate, se adresează copiilor de peste 2 ani. Personajele principale ale povestirii, Matei şi Laura, îi invită pe copii în vizită la o fermă, într-o plimbare prin parc, într-o drumeţie pe cărări de munte şi, în final, aventura în lumea animalelor culminează cu o vizită la o grădină zoologică, unde mângâiatul animalelor e permis. Copiii descoperă cu uimire obiceiurile multor animale mari şi mici, şi fac cunoştinţă cu mediul lor de viaţă. Povestirea este presărată de diferite jocuri de identificare menite să stârnească interesul şi implicarea celor mici.
Detalii produs
Despre Susanne Gernhauser
Susanne Gernhauser
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Susanne Gernhauser inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Susanne Gernhauser se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Susanne Gernhauser. Fiecare carte scrisa de Susanne Gernhauser este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Susanne Gernhauser in categoria Susanne Gernhauser astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ursula Weller
Ursula Weller
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ursula Weller inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ursula Weller se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ursula Weller. Fiecare carte scrisa de Ursula Weller este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ursula Weller in categoria Ursula Weller astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cauta si gaseste. Unde traiesc animalele
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5.1%
-15%
In vizita la Zoo

In vizita la Zoo

PRP: 22 Lei 18.7 Lei
-5%
Cauta si gaseste - Primavara

Cauta si gaseste - Primavara

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
-5.1%
-15%
-15%
-0.1%
Anotimpurile

Anotimpurile

PRP: 39.9 Lei 39.86 Lei
-0.1%
Cele mai frumoase ilustratii

Cele mai frumoase ilustratii

PRP: 69 Lei 68.95 Lei
-0.1%
Cauta si Gaseste

Cauta si Gaseste

PRP: 39.9 Lei 39.86 Lei

39.9 Lei