Ciprian Cucu

Cantarile Sfintei Liturghii pentru cinci voci

PRP: 150 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
132 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cantarile Sfintei Liturghii pentru cinci voci

Format
210x295
Număr pagini
482
Editura
Creator
Autor
Ciprian Cucu
Anul publicării
2022
ISBN
9790694902162

Rezumat Cantarile Sfintei Liturghii pentru cinci voci - Ciprian Cucu

Impresionanta lucrare de sinteza intitulata Cantarile Sfintei Liturghii apartine unui muzician complet - Ciprian Cucu, practician al, artei corale bisericesti, membru si organizator al formatiei vocale de 3, 4 si 5 voci, ANATOLY. Calitatea graficii si volumul exceptional de munca arata o experienta si o implicare demne de toata lauda. Prelucrarile sunt realizate in premiera nationala pentru 5 voci. (alto, tenor 1 si 2, bariton si bas), fiind de fapt expresia teoretica a cantarii de zi cu zi, in fiecare ceas de silujba sau de sarbatoare. Cele cinci voci se incadreaza in registrul sobru dar expresiv al muzicii religioase ortodoxe de expresie corala, prelucrand lucrari de loan D. Chirescu, Gheorghe Dima, Atexandru Podoleanu, Nicolae Lungu, Gavril Musicescu, loan D. Chirescu, Gheorgke Cucu, Dragos Alexandrescu, Gheorghe Danga si multi altii. Scriitura dovedeste o buna cunoastere a armoniilor interioare care insufletesc cantarea corala bisericeasca, asigurand o independenta vocala a flecarui traseu metodic atunci cand expresivitatea rugaciunii din cuvant o cere. Fiecare tip de cantare este asezat in volum cu mai multe versiuni din care orice cantaret sau dirijor ar putea sa aleaga, exprimandu-si optiunile sonore si expresive proprii; extensia repertoriala devine astfel si mai semnficativa, dovedind cunoasterea unei arii muzicale foarte vaste. Indicatiile de frazare si de dinamica imbogatesc notatia si asigura o si mai buna adaptare experienta efectiva de cant spre slava si lauda lui Dumnezeu. Lucrarea va ramane peste timp si in vesnicie marturia de credinta a unui om care canta nu doar cu stiinta unui adevarat muzican, ci si cu profunzimea sufletutui, adanc rugator. - Prof. univ. dr. habil. Petruta - Maria Coroiu (Maniut)
Detalii produs
 • Cantarile Sfintei Liturghii pentru cinci voci Cantarile Sfintei Liturghii pentru cinci voci
 • Format 210x295
 • Număr pagini 482
 • Editura Creator
 • Autor Ciprian Cucu
 • Anul publicării 2022
 • ISBN 9790694902162
 • Scor Bestseller
  #8 în categoria Carti ortodoxe
  #39 în categoria Religie
  #1237 în categoria Carti
Despre Ciprian Cucu
Ciprian Cucu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ciprian Cucu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ciprian Cucu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ciprian Cucu. Fiecare carte scrisa de Ciprian Cucu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ciprian Cucu in categoria Ciprian Cucu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 150 Lei

132 Lei