Maria Vantu

Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a

PRP: 12.98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
9.73 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a

Editura
Aramis
Autor
Maria Vantu
ISBN
9786060091745

Rezumat Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a - Maria Vantu

Îndrăznim să spunem că lectura înseamnă formarea și dezvoltarea imaginației, a creativității, a vocabularului, a comunicării, a culturii și, desigur, multă bucurie. Iar dacă prezentul caiet se dovedește un instrument didactic util nu numai pentru elevi, ci și pentru profesori și părinți, putem spune că obiectivul pe care ni l-am propus și-a atins ținta. Conceput să le ofere elevilor teme variate, Caietul de lecturi recomandate pentru clasa a II-a aduce în atenție texte din literatura română și universală. Poezia, fabula, legenda, fragmentele de basm sau de roman se intersectează într-un mod plăcut și urmează un parcurs care face din lecturarea lor o preocupare ușoară și antrenantă. Cumulate, toate acestea evidențiază prezentul caiet printre lucrările de gen. La finalul fiecăruia dintre cele peste douăzeci de titluri, a căror selecție a fost făcută cu atenție și cu dragoste față de cei cărora le sunt adresate, imaginile tematice, exercițiile numeroase și divers alcătuite, rebusurile și jocurile îi încurajează și îi obișnuiesc pe copii să-și dezvolte imaginația, să folosească un vocabular bogat și variat, dar și să-și valorifice cunoștințele căpătate pe parcursul citirii textelor și să-și îndrepte atenția spre corecta rezolvare a cerințelor. Și pentru a întări cele spuse mai sus, iată câteva dintre titlurile care fac din Caietul de lecturi recomandate pentru clasa a II-a un auxiliar care nu trebuie să lipsească din rucsacul de vacanță al niciunui școlar. Astfel, sub grupajul Farmecul naturii, Mihai Eminescu și Otilia Cazimir sunt prezenți prin Revedere, respectiv Pentru tine, primăvară!…, iar la cel intitulat Prieteni necuvântători, Emil Gârleanu semnează Puișorii și Mărinimie. Jean de La Fontaine, George Topîrceanu și Elena Farago sunt grupați sub titlul Întâmplări cu tâlc, Vulpea și barza, Balada unui greier mic și Tanu aducând în atenție întâmplări din viața animalelor cărora li se atribuie trăsături umane. Fragmentele din Lewis Carroll și Carlo Collodi, ce fac parte din Universul copilăriei, ne atrag atenția asupra întâmplărilor prin care trec Alice în Țara Minunilor și năzdrăvanul Pinocchio. Basmele și poveștile sunt prezente prin Hans Christian Andersen și Ion Creangă, care ne încântă vorovindu-ne despre Degețica și Prințesa și bobul de mazăre, dar și despre Fata babei și fata moșneagului. Spre final, călătorim împreună cu Gellu Naum și al său pinguin, în Cărțile cu Apolodor, și cu Astrid Lindgren şi eroina ei Pippi Șosețica.
Detalii produs
  • Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a
  • Editura Aramis
  • Autor Maria Vantu
  • ISBN 9786060091745
  • Scor Bestseller
Despre Maria Vantu
Maria Vantu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Vantu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Vantu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Vantu. Fiecare carte scrisa de Maria Vantu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Vantu in categoria Maria Vantu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-0.1%
Părțile de vorbire

Părțile de vorbire

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
-0.1%
Ortograme.Partea I

Ortograme.Partea I

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
-25%
-24.3%
Abecedar. Manual pentru clasa I

Abecedar. Manual pentru clasa I

PRP: 34.99 Lei 26.5 Lei
-0.1%
Ortograme.Partea a II-a

Ortograme.Partea a II-a

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
-0.1%
Înmulțirea

Înmulțirea

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
Prietenii ortogramelor (+8 ani)

Prietenii ortogramelor (+8 ani)

11.99 Lei
-0.1%
Împărțirea

Împărțirea

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
-25%
Ierbarul meu

Ierbarul meu

PRP: 16.98 Lei 12.73 Lei
-25%
Vreau sa citesc! editia a II-a

Vreau sa citesc! editia a II-a

PRP: 10.99 Lei 8.24 Lei

Cumparate impreuna cu Caiet de lecturi recomandate, clasa a II-a

PRP: 12.98 Lei

9.73 Lei