John AnthonyMc Guckin

Biserica ortodoxa de rasarit. O noua istorie

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
55.71 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biserica ortodoxa de rasarit. O noua istorie

Format
135x210
Număr pagini
360
Editura
Baroque Books & Arts
Autor
John Anthony,
Mc Guckin
Anul publicării
2020
ISBN
9786068977713

Rezumat Biserica ortodoxa de rasarit. O noua istorie - John Anthony, Mc Guckin

Scrisa intr-un Occident si pentru un Occident in care ignoranta, prejudecatile si rastalmacirile la adresa Ortodoxiei nu sunt o raritate, cartea Parintelui John Anthony McGuckin, preot din Diaspora al Bisericii Ortodoxe Romane, este nu numai o prezentare sintetica, istorica si doctrinara a Ortodoxiei de la origini pana azi, ci si un raspuns si o invitatie facute, cu farmec si cu o eruditie bine disimulata, oricui este curios sa afle felul in care caracteristicile Bisericii Primare s-au pastrat, de-a lungul istoriei, in sanul Bisericii Ortodoxe de Rasarit si se regasesc integral in ea pana azi. Cartea este atat de bine scrisa, incat chiar si rasariteanul „nascut” ortodox, citind-o, s-ar putea sa aiba surpriza sa descopere ca nici macar el insusi nu e strain de unele dintre prejudecatile care bantuie Apusul in legatura cu Bizantul si cu mostenirea sa, nici de informatii deformate, luate drept adevaruri definitive, si ca nu e inca un cunoscator chiar atat de fidel si de rafinat al Traditiei si al Ortodoxiei.“ Ierom. - Agapie Corbu, consultant stiintific O relatare atragatoare, sofisticata si accesibila despre Biserica Ortodoxa. O istorie despre felul in care se intelege pe sine, despre teologie si tainele ei sfinte, incepand de la Noul Testament si indelungul ei pelerinaj in Rasarit si, mai recent, in Apus. - John Behr O istorie bogata si fascinanta de la inceputurile crestinismului, trecand prin Patristica pana la ortodoxia contemporana, scrisa de un erudit in domeniu. Volumul cuprinde descrierea unor personalitati de mare forta mistica si intelectuala, cu darul de a inspira bogatia cunoasterii, limpede, generoasa si de extrema concizie. O relatare onesta si datatoare de speranta despre traditia vie a credintei din vremurile apostolice pana azi, o autentica istorie a mantuirii. - John McLuckie O carte vie si tandra, un portret limpede, cu radacini istorice si teologice, a ceea ce reprezinta Biserica pentru crestinismul ortodox si modul in care difera de asteptarile crestinilor occidentali.

Detalii produs
Despre John Anthony
John Anthony
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre John Anthony inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. John Anthony se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale John Anthony. Fiecare carte scrisa de John Anthony este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre John Anthony in categoria John Anthony astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biserica ortodoxa de rasarit. O noua istorie
Despre Mc Guckin
Mc Guckin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mc Guckin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mc Guckin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mc Guckin. Fiecare carte scrisa de Mc Guckin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mc Guckin in categoria Mc Guckin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biserica ortodoxa de rasarit. O noua istorie
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 59.9 Lei

55.71 Lei