R. Lamar VestSteven Land

Biserica lui Hristos

PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biserica lui Hristos

Format
145x205
Număr pagini
352
Editura
Scriptum
Autor
R. Lamar Vest,
Steven Land
Anul publicării
2016
ISBN
9786069423004

Rezumat Biserica lui Hristos - Steven Land, R. Lamar Vest

Biserica lui Cristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc subliniaza importanta marturiei personale cu privire la trairea noastra cu Dumnezeu in fata unei lumi care are nevoie de Hristos. Astfel ca marturia personala este o puter­nica unealta de evanghelizare personala, dar pentru a castiga aceasta generatie pentru Hristos avem nevoie de innoire spiri­tuala, atat la nivel personal, cat si la nivel comunitar, innoire ce poate fi definita doar in termenii puritatii, patosului si misiunii. Pentru a atinge dezideratul innoirii, Biserica trebuie sa treaca peste obstacolele nepasarii, apatiei si traditionalismului si sa inceapa cu innoirea felului de gandire a conceptelor. Este necesar ca Biserica sa caute innoirea sa ca intreg, nu doar a fiecarui credincios in parte. De asemenea, volumul de fata abordeaza tensiunea existenta in Biserica intre „radacinile trecutului“ si „aripile viitorului“, ce trebuie rezolvata printr-un echilibru solid intre cele doua, prin intelegerea trecutului care o defineste in ce priveste crezul, scopul si misiunea ei, si deschiderea cu entuziasm, dar prudent, spre viitor pentru a explora marile promisiuni si oportunitati pe care i le ofera Dumnezeu. Publicarea intr-un singur volum a trei carti de acelasi autor, desi se poate sa nu fi fost gandite ca o trilogie, este fericita, intrucat abordarea complementara a unor teme comune, si anume revendicarea promisiunii, recuperarea sfinteniei si revendicarea marturiei va sprijini Biserica pe „campul de batalie“ in lupta ce trebuie dusa pentru innoirea ei. —John Fleter Tipei Biserica lui Hristos: marturie, innoire si echilibru duhovnicesc a dr. R. Lamar Vest vine ca un raspuns la una dintre cele mai stringente intrebari pe care, cu siguranta, ni le-am pus cu totii in ultima vreme: Care este calea pe care trebuie sa o urmeze Biserica Domnului in anii ce ne stau inainte? Intr-o lume plina de modele ale succesului, autorul ne arata ca, daca ne dorim o Biserica puternica, vie, si care sa-si indeplineasca mandatul incre­dintat ei de catre Domnul Hristos, nu trebuie sa scapam din vedere cateva concepte cheie: marturia crestina pe care cei din jur o vad in noi; o dorinta fierbinte pentru innoirea sanatoasa, biblica a vietii bisericesti si, in fine, pastrarea unui echilibru fin intre mostenirea primita de la inaintasii nostri si viziunea pe care o avem cu privire la viitorul nostru ca Biserica. Chiar daca dr. R. Lamar Vest descrie, in principiu, situatia Bisericii Penticostale din America de Nord, consider ca realitatile surprinse de el in acest volum sunt foarte relevante pentru situatia Bisericii Penticostale romanesti, de aceea recomand aceasta lucrare tuturor slujitorilor si credinciosilor penticostali. pastor lector univ. dr. Ioan Brie, rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti
Detalii produs
Despre Steven Land
Steven Land
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Steven Land inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Steven Land se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Steven Land. Fiecare carte scrisa de Steven Land este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Steven Land in categoria Steven Land astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre R. Lamar Vest
R. Lamar Vest
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre R. Lamar Vest inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. R. Lamar Vest se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale R. Lamar Vest. Fiecare carte scrisa de R. Lamar Vest este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre R. Lamar Vest in categoria R. Lamar Vest astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 32 Lei

25.6 Lei