PRP: 120 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
102 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bioterorismul

Dimensiune
165x235
Număr pagini
740
Editura
METEOR PRESS
Autor
Cătălin Robertino Hideg
Anul publicării
2021
ISBN
9789737288219

Rezumat Bioterorismul - Cătălin Robertino Hideg

Daniela Georgiana GOLEA, doctorand in domeniul politicilor de securitate nationala si specialist in Managementul dezvoltarii, si-a desfasurat activitatea profesionala din ultimii ani, in cadrul Camerei Bilaterale de Comert si Industrie Romania-Luxembourg, in calitate de Vice-presedinte. Activitatea stiintifica a inglobat, pe de o parte, publicarea a 5 carti in domeniul apararii si securitatii nationale si alte 2 in curs de publicare, in domeniul Apararii si Biosecuritatii, iar pe de alta parte, a peste 40 de studii/articole stiintifice publicate in reviste nationale si internationale, dar si in volume care au aparut sub egida editurii Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si a editurii Academiei Romane. In ultimii ani, preocuparile sale s-au indreptat cu precaderecatre managementul securitatii nationale si tranzitia catre societatea digitala, abordand inclusiv domeniul securitatii digitale. Din aceasta perspectiva, atentia i-a fost atrasa de tehnologiile hibride si tendintele actuale de amplificare a riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii nationale, prin aparitia si proliferarea unor armamente si metode atipice, hibride. In lucrarea de fata, s-a aplecat catre studierea substratului economic al fenomenului bioterorist.Catalin Robertino HIDEG este economist si antreprenor in domeniul medico-farmaceutic, dezvoltator al unui ambitios proiect la nivel national si international privind obtinerea de noi produse farmaceutice - medii de cultura, colagen si alte produse noi si inovative-,in baza unor tehnologii de ultima ora si permitand realizarea de tratamente destinate unei palete largi de patologii. Produsele si tratamentele puse la punct si dezvoltate de acesta sunt cat mai putin invazive sau fara efecte secundare asupra organismului uman, fiind totodata fabricate pe baze ecologice, cu limitarea drastica a oricaror componente chimice nocive. In sensul celor aratate mai sus, C. R. Hideg a reusit sa atraga importante fonduri europene si sa realizeze astfel, in colaborare cu cercetatori de prestigiu din lumea stiintifica a biologiei celulare si moleculare, microbiologiei, biochimiei, fizicii si tehnologiei materialelor, chimiei aplicate, a medicinei umane si veterinare, primul veritabil institut privat de cercetare-dezvoltare in biotehnologii avansate cu aplicatii in domeniul biomedical din Romania. Totodata, abordarea unui management de inalta competenta a rezultat in constructia si dezvoltarea unei baze stiintifice de cercetare si productie de exceptie. Adiacent, C. R. Hideg a reusit sa acumuleze o bogata experienta in domeniu, la nivel international, cautand astfel sa preconizeze evolutia viitoare a situatiei in domeniul sanatatii publice si a securitatii nationale, din aceasta perspectiva. 

Detalii produs
Despre Cătălin Robertino Hideg
Cătălin Robertino Hideg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cătălin Robertino Hideg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cătălin Robertino Hideg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cătălin Robertino Hideg. Fiecare carte scrisa de Cătălin Robertino Hideg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cătălin Robertino Hideg in categoria Cătălin Robertino Hideg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bioterorismul
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Bioterorismul

Bioterorismul

PRP: 120 Lei 102 Lei

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Stiinte politice

Nou
-10%
Un atlas al corupţiei

Un atlas al corupţiei

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-15%
Batalia pentru viitorul Romaniei

Batalia pentru viitorul Romaniei

PRP: 69.99 Lei 59.5 Lei
-20%
Superpolitik

Superpolitik

PRP: 58 Lei 46.4 Lei
-5%
Lebada neagra de pe Balaton

Lebada neagra de pe Balaton

PRP: 50 Lei 47.5 Lei
-15%
Istoria Bucurestilor

Istoria Bucurestilor

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-10%
Inginerii haosului

Inginerii haosului

PRP: 34.9 Lei 31.41 Lei
-14.9%
-15%
-20%
Arta naratiunii politice

Arta naratiunii politice

PRP: 59 Lei 47.2 Lei
-15%
Actorii invaziei din Ucraina

Actorii invaziei din Ucraina

PRP: 34.9 Lei 29.66 Lei
-10%
-15.7%
Corectitudinea politică

Corectitudinea politică

PRP: 35 Lei 29.5 Lei
Nou
-10%
Din primărie

Din primărie

PRP: 45 Lei 40.5 Lei
Nou
-20%
Viitorul e istorie

Viitorul e istorie

PRP: 89 Lei 71.2 Lei
-19.2%
Epoca furiei

Epoca furiei

PRP: 73 Lei 59 Lei
PRP: 120 Lei

102 Lei