PRP: 44 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Batman Vol. 2 Orasul bufnitelor

Format
175x265
Număr pagini
208
Editura
Grupul Art
Autor
Johnathan Glapion,
Sandu Florea,
Scott Snyder,
Greg Capullo,
James Tynion IV
Anul publicării
2020
ISBN
9786067107210

Rezumat Batman Vol. 2 Orasul bufnitelor - Greg Capullo, Johnathan Glapion, James Tynion IV, Sandu Florea, Scott Snyder

Un succes atât în rândul criticilor, cât și al publicului, Batman. Orașul bufnițelor continuă saga confruntării Cavalerului Întunecat cu forțele răului.

Vreme de mai bine de un secol, Conclavul Bufnițelor a condus în secret Gotham City ̶ puterea sa nu cunoștea limite. Până la confruntarea cu Batman.

Cavalerul Întunecat a reușit să scape din ghearele Conclavului și a câștigat bătălia cu periculoșii asasini, dau nu și războiul. Batman era doar prima țintă vizată de Conclav. Acum atenția lor se îndreptă spre cea de-a doua, cea mai importantă: Gotham City.

Răufăcătorii amenință să distrugă tot ce e mai important pentru Batman. Identitatea secretă. Căminul. Cartierul general. Convingerile în privința prietenilor și inamicilor. Cu soldații Conclavului pe urmele lor, Cavalerul Întunecat și aliații lui duc un război de supraviețuire împotriva celor mai nemiloși prădători pe care i-au întâlnit vreodată. Va reuși Batman să protejeze și de data asta orașul, și dacă da, cu ce preț?

„Una dintre cele mai bune benzi desenate cu Batman.” The Onion/ AV Club

„Snyder și Capullo dovedesc nu doar că-l înțeleg pe Batman, ci, totodată și arta secvențială și benzile desenate în sine.” Craveonline

„Acest volum cu Batman a devenit un model de îmbinare perfectă dintre scriitura de calitate și acțiunea explozivă.” Popmatters

prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Greg Capullo
Greg Capullo
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Greg Capullo inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Greg Capullo se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Greg Capullo. Fiecare carte scrisa de Greg Capullo este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Greg Capullo in categoria Greg Capullo astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Johnathan Glapion
Johnathan Glapion
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Johnathan Glapion inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Johnathan Glapion se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Johnathan Glapion. Fiecare carte scrisa de Johnathan Glapion este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Johnathan Glapion in categoria Johnathan Glapion astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre James Tynion IV
James Tynion IV
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre James Tynion IV inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. James Tynion IV se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale James Tynion IV. Fiecare carte scrisa de James Tynion IV este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre James Tynion IV in categoria James Tynion IV astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sandu Florea
Sandu Florea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sandu Florea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sandu Florea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sandu Florea. Fiecare carte scrisa de Sandu Florea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sandu Florea in categoria Sandu Florea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Scott Snyder
Scott Snyder
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Scott Snyder inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Scott Snyder se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Scott Snyder. Fiecare carte scrisa de Scott Snyder este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Scott Snyder in categoria Scott Snyder astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Batman Vol. 1 Conclavul bufnițelor

Batman Vol. 1 Conclavul bufnițelor

PRP: 48 Lei

42.2 Lei

PRP: 44 Lei

38.7 Lei