Felicia LawGerry BaileyWilliam Whitehead

Banii tai

Cum ii cheltuiesti si de ce. Banii tai, ai familiei, ai tarii si ai lumii
PRP: 120 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
96 Lei

Buclucași cum sunt, banii reprezintă legătura dintre tine și mii de alți oameni care îți influențează viața!

Buclucași cum sunt, banii reprezintă legătura dintre tine și mii de alți oameni care îți influențează viața!

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Banii tai

Format
190x240
Număr pagini
256
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Gerry Bailey,
Felicia Law,
William Whitehead
Anul publicării
2022
ISBN
9786064411457

Rezumat Banii tai - William Whitehead, Gerry Bailey, Felicia Law

Să zicem că părinții tăi au hotărât să îți dea niște bani de buzunar. Fie că alegi să îi cheltuiești, să îi economisești sau să îi donezi, banii vin și pleacă din pușculița ta porcușor de parcă ar avea propria viață. De pildă, știai că bugetul familiei se duce în mare parte pe nevoi precum mâncarea, utilitățile, școala și transportul, sănătatea și impozitele către stat, și abia apoi pe distracție? Nu e de mirare că trebuie economisiți și că îi tot auzi pe ai tăi zicând că banii nu cresc în copaci. Sigur ești foarte curios să afli mai multe despre mersul banilor în lume, despre economia țărilor sărace sau bogate, despre resursele naturale și felul în care cooperează națiunile. Și, mai ales, despre cum îți poți pune tu amprenta în lume, ca să fii fericit și să îi ajuți pe alții.


Să discuți despre bani poate fi dificil chiar și pentru adulți, dar este ceva esențial dacă e să devenim independenți financiar și cunoscători ai economiei. Folosind un limbaj simplu, grupat în fragmente scurte și explicative, această serie pune în context felul în care banii funcționează acasă, în comunități și în întreaga lume, demonstrând că problemele care țin de finanțe nu există în vid. – School Library Journal

Detalii produs
Despre William Whitehead
William Whitehead
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre William Whitehead inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. William Whitehead se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale William Whitehead. Fiecare carte scrisa de William Whitehead este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre William Whitehead in categoria William Whitehead astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gerry Bailey
Gerry Bailey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gerry Bailey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gerry Bailey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gerry Bailey. Fiecare carte scrisa de Gerry Bailey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gerry Bailey in categoria Gerry Bailey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Felicia Law
Felicia Law
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Felicia Law inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Felicia Law se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Felicia Law. Fiecare carte scrisa de Felicia Law este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Felicia Law in categoria Felicia Law astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 120 Lei

96 Lei