Adrian ZanoschiIoan SerdeanMihai MoneaSteluta Monea

Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic

PRP: 39.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
37.99 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic

Format
165x235
Număr pagini
304
Editura
Paralela 45
Autor
Ioan Serdean,
Mihai Monea,
Adrian Zanoschi,
Steluta Monea
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739578

Rezumat Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic - Adrian Zanoschi, Ioan Serdean, Mihai Monea, Steluta Monea

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

 

Bacalaureat 2024. Matematica M_stiintele naturii; M_tehnologic este GHIDUL COMPLET pentru pregatirea examenului de bacalaureat.

 

Lucrarea contine:

• Teme recapitulative ce includ notiuni teoretice si probleme de antrenament pe trei niveluri (initiere, consolidare si evaluare) si care acopera toata programa pentru bacalaureat. Problemele sunt insotite doar de raspunsuri (cele de initiere) sau de solutii detaliate (cele de consolidare).

• 40 de teste (dintre care 10 fara solutii) dupa modelul M.E.

 

Lucrarea poate fi folosita in invatarea curenta, permitandu-le elevilor sa se pregateasca in conditii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util si in vederea recapitularii materiei la finalul unui semestru sau la sfarsitul anului scolar.

Detalii produs
Despre Adrian Zanoschi
Adrian Zanoschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Zanoschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Zanoschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Zanoschi. Fiecare carte scrisa de Adrian Zanoschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Zanoschi in categoria Adrian Zanoschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ioan Serdean
Ioan Serdean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Serdean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Serdean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Serdean. Fiecare carte scrisa de Ioan Serdean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Serdean in categoria Ioan Serdean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2024. Matematica M1: Mate-info, Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic
Despre Mihai Monea
Mihai Monea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihai Monea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihai Monea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihai Monea. Fiecare carte scrisa de Mihai Monea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihai Monea in categoria Mihai Monea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic
Despre Steluta Monea
Steluta Monea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Steluta Monea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Steluta Monea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Steluta Monea. Fiecare carte scrisa de Steluta Monea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Steluta Monea in categoria Steluta Monea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-22%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 6.63 Lei
-30%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 44.45 Lei
PRP: 39.99 Lei

37.99 Lei