39.99 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bacalaureat 2024. Matematica M1: Mate-info

Format
165x235
Număr pagini
400
Editura
Paralela 45
Autor
Ioan Serdean,
Adrian Zanoschi,
Gheorghe Iurea,
Gabriel Popa,
Petru Raducanu
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739561

Rezumat Bacalaureat 2024. Matematica M1: Mate-info - Ioan Serdean, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi, Petru Raducanu, Gheorghe Iurea

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

 

Bacalaureat 2024. Matematica M_mate-info este GHIDUL COMPLET pentru pregatirea examenului de bacalaureat.

 

Lucrarea contine:

• Teme recapitulative care acopera toata programa pentru bacalaureat. Problemele sunt insotite de solutii detaliate si de comentarii metodice, unele dintre ele avand chiar mai multe rezolvari.

• La fiecare dintre clasele a XI-a si a XII-a, cate doua capitole cu probleme de sinteza (algebra si analiza)

• 65 de teste rezolvate, dupa modelul M.E.

• Un breviar teoretic care contine toate notiunile necesare pregatirii examenului de bacalaureat.

Detalii produs
Despre Ioan Serdean
Ioan Serdean
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Serdean inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Serdean se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Serdean. Fiecare carte scrisa de Ioan Serdean este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Serdean in categoria Ioan Serdean astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2024. Matematica M1: Mate-info, Bacalaureat 2024. Matematica M2: Stiintele naturii, Tehnologic
Despre Gabriel Popa
Gabriel Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriel Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriel Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriel Popa. Fiecare carte scrisa de Gabriel Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriel Popa in categoria Gabriel Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adrian Zanoschi
Adrian Zanoschi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Zanoschi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Zanoschi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Zanoschi. Fiecare carte scrisa de Adrian Zanoschi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Zanoschi in categoria Adrian Zanoschi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Petru Raducanu
Petru Raducanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petru Raducanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petru Raducanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petru Raducanu. Fiecare carte scrisa de Petru Raducanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petru Raducanu in categoria Petru Raducanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2024. Matematica M1: Mate-info
Despre Gheorghe Iurea
Gheorghe Iurea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Iurea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Iurea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Iurea. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Iurea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Iurea in categoria Gheorghe Iurea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei

39.99 Lei