PRP: 49.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.08 Lei

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.


Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 4696/02.08.2019Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.


Lucrarea este avizată de Ministerul Educației prin OM 4696/02.08.2019Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Bacalaureat 2023 - Matematica

Dimensiune
165x235
Număr pagini
240
Editura
Corint
Autor
Nicoleta Ionescu Mazilu,
Ovidiu Sontea,
Radu Gologan (coord.),
Gabriel Vrinceanu,
Mihaela Berindeanu
Anul publicării
2022
ISBN
9786067934052

Rezumat Bacalaureat 2023 - Matematica - Gabriel Vrinceanu, Nicoleta Ionescu Mazilu, Mihaela Berindeanu, Radu Gologan (coord.), Ovidiu Sontea

Această colecție de exerciții își propune să aducă o noutate pe piața auxiliarelor de matematică și anume prezentarea graduală ca dificultate și ca finalitate așteptată a unei suite de teste, utile pentru examenul de bacalaureat și pentru pregătirea treptată a elevilor.


Volumul conține teste conforme cu programa de bacalaureat pentru specializarea matematică-informatică, asemănătoare modelelor oficiale.


Prima parte a lucrării cuprinde modele de simulare a examenului de bacalaureat pentru clasele a XI-a și a XII-a.


Partea a doua conține teste clasificate pe grade de dificultate crescătoare, în trei module: A, B și C. Testele din modulul A sunt concepute astfel încât înțelegerea lor ar trebui să asigure nota minimă 6 la examen, modulul B se referă la nota minimă 8, iar modulul C la o notă între 9,50 și 10.


Autorii sunt profesori cu o bogată experiență de predare la licee de excelență și cu o îndelungată activitate în crearea de teste și probleme pentru examene și concursuri școlare.


Dragi elevi, dragi dascăli matematicieni, recomand cu căldură acest minunat auxiliar!


Prof. Dr. Radu Gologan


Președintele Societății de Științe Matematice din România

Detalii produs
Despre Gabriel Vrinceanu
Gabriel Vrinceanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gabriel Vrinceanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gabriel Vrinceanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gabriel Vrinceanu. Fiecare carte scrisa de Gabriel Vrinceanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gabriel Vrinceanu in categoria Gabriel Vrinceanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2023 - Matematică
Despre Nicoleta Ionescu Mazilu
Nicoleta Ionescu Mazilu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicoleta Ionescu Mazilu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicoleta Ionescu Mazilu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicoleta Ionescu Mazilu. Fiecare carte scrisa de Nicoleta Ionescu Mazilu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicoleta Ionescu Mazilu in categoria Nicoleta Ionescu Mazilu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2023 - Matematică
Despre Mihaela Berindeanu
Mihaela Berindeanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Berindeanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Berindeanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Berindeanu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Berindeanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Berindeanu in categoria Mihaela Berindeanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2023 - Matematică
Despre Radu Gologan (coord.)
Radu Gologan (coord.)
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Radu Gologan (coord.) inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Radu Gologan (coord.) se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Radu Gologan (coord.). Fiecare carte scrisa de Radu Gologan (coord.) este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Radu Gologan (coord.) in categoria Radu Gologan (coord.) astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2023 - Matematică
Despre Ovidiu Sontea
Ovidiu Sontea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ovidiu Sontea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ovidiu Sontea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ovidiu Sontea. Fiecare carte scrisa de Ovidiu Sontea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ovidiu Sontea in categoria Ovidiu Sontea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Bacalaureat 2023 - Matematică
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Bacalaureat 2023 - Matematică

Bacalaureat 2023 - Matematică

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
-20%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 69.9 Lei 55.9 Lei
-15%
Biologie

Biologie

PRP: 21 Lei 17.85 Lei
-15%
Cititul ne face mai buni

Cititul ne face mai buni

PRP: 65.9 Lei 56.02 Lei
-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
PRP: 49.5 Lei

42.08 Lei