Catherine BruzzoneSusan Martineau

Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba engleza

PRP: 19.17 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.37 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba engleza

Format
20 x 26 cm
Număr pagini
32
Editura
Niculescu
Autor
Susan Martineau,
Catherine Bruzzone
Anul publicării
2015
ISBN
9789737489050

Rezumat Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba engleza - Catherine Bruzzone, Susan Martineau

Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate simplă, dar eficientă prin care cei mici pot învăţa cu uşurinţă peste 130 de cuvinte uzuale din limba engleză.Cartea este organizată pe 15 teme cunoscute precum: familia, şcoala, culorile şi mâncarea. La fiecare temă avem: 9 cuvinte-cheie însoţite de imagini ajutătoare, propoziţii simple care conţin cuvintele-cheie, o imagine viu colorată şi amuzantă ce ilustrează fiecare temă.ASCUNDE ŞI GHICEŞTE reprezintă pentru copii o metodă plăcută şi practică de a învăţa primele cuvinte din limba engleză.
Detalii produs
Despre Catherine Bruzzone
Catherine Bruzzone
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Catherine Bruzzone inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Catherine Bruzzone se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Catherine Bruzzone. Fiecare carte scrisa de Catherine Bruzzone este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Catherine Bruzzone in categoria Catherine Bruzzone astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ascunde şi ghiceşte. Prima mea carte de limba germană, Ascunde şi ghiceşte. Prima mea carte de limba engleză
Despre Susan Martineau
Susan Martineau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Susan Martineau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Susan Martineau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Susan Martineau. Fiecare carte scrisa de Susan Martineau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Susan Martineau in categoria Susan Martineau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti educative, Carti in limbi straine

Cumparate impreuna cu Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba engleza

PRP: 19.17 Lei

14.37 Lei