Dionysios A. Makris

Asa cum ne vorbeste Dumnezeu

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Asa cum ne vorbeste Dumnezeu

Format
130x200
Număr pagini
264
Editura
Sophia
Autor
Dionysios A. Makris
Anul publicării
2022
ISBN
9789731368894

Rezumat Asa cum ne vorbeste Dumnezeu - Dionysios A. Makris

In mijlocul crizelor succesive ale vremurilor noastre multi cred ca Dumnezeu ne-a parasit. Dar oare asa e? Nicidecum! Si asta ne-o arata destui oameni care au reusit sa auda glasul lui Dumnezeu, sa-I dea ascultare si sa-si schimbe decisiv viata. Istorisirile din volumul Asa cum ne vorbeste Dumnezeu nu sunt altceva decat spovedaniile unor oameni care s-au straduit din rasputeri sa raspunda invitatiei primite din partea Insusi Dumnezeului Treimic - singurul Dumnezeu adevarat. Neindoielnic, marturiile acestor oameni alesi se vor arata ziditoare de suflet si vor aduce mult folos duhovnicesc cititorilor cu inima pregatita sa primeasca binecuvantarea Domnului! "Binecuvantati", zic monahii in locul oricarui alt salut. "Domnul" e raspunsul cuvenit. Altfel spus, Logosul, Cuvantul lui Dumnezeu si Dumnezeul si Mantuitorul nostru sa te binecuvanteze si sa vina intre noi! Si cand Preadulcele Iisus Hristos vine in mijlocul a doi oameni, atunci isi fac loc in sufletele lor iubirea, pacea, smerenia, mila. Sa va amintiti ca binecuvantarea Domnului este aceea care te duce in Rai. Ca sa fim binecuvantati suntem datori sa invatam a cultiva si a trai neintrerupt binecuvantarea lui Dumnezeu.
Detalii produs
Despre Dionysios A. Makris
Dionysios A. Makris
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dionysios A. Makris inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dionysios A. Makris se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dionysios A. Makris. Fiecare carte scrisa de Dionysios A. Makris este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dionysios A. Makris in categoria Dionysios A. Makris astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Asa cum ne vorbeste Dumnezeu, Iannis – cel nebun pentru Hristos Vol. 2
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 30 Lei

26 Lei